HockeyNews
PLUS
Malungs IF
(2101) Hockeyettan

LISTA: Här är lagen som satsar yngst i ligan

Trenden de senaste säsongerna har varit att fler och fler satsar ungt och att Hockeyettan mer och mer blivit en liga präglad av ungdomlig entusiasm. Så kommer det definitivt fortsätta efter corona när väldigt många rutinerade trotjänare väljer att lägga av och värvningarna i deras ställe är unga. Idag tittar HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg närmare på de fem klubbar som just för tillfället förfogar över de yngsta trupperna i Hockeyettan inför kommande säsong.

19 juni 2020
(14097) Sundsvall / Piteå

LISTA: Fem klubbar som hamnat på efterkälken

De allra flesta är avvaktande i sina lagbyggen och är mer återhållsamma med sina värvningar än vanligt, det är en realitet i coronasamhället. Men för vissa går det mer trögt än för andra. Idag listar HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg fem klubbar i Hockeyettan som har en bra bit kvar innan de kan stoltsera med något så när en full trupp. Klubbar som hamnat lite på efterkälken.

30 maj 2020
(2101) Hockeyettan

LISTA: Fem tunga spelarförluster under säsongens gång

Slutet av veckan bjöd på ytterligare en dyster nyhet i Nyköping där Andreas Maier blev ännu en spelare i raden att lämna föreningen under innevarande säsong. Det är av olika anledningar ett flertal väldigt skickliga spelare som har lämnat sina jobb i Hockeyettan under säsongens gång. Idag listar HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg fem väldigt kännbara spelarförluster i Hockeyettan under pågående säsong.

18 januari 2020
(11092) Christian Blomqvist / Conny Strömberg

Sex spelare som kan bli aktuella för en flytt

Tidigare i veckan gjorde spetsforwarden Johan Eriksson klart med en fransk klubb och lämnar därmed Hockeyettan och Strömsbro. Vi kan förmodligen vänta oss fler liknande övergångar framöver där skickliga spelare i lite mindre lag värvas till Hockeyallsvenskan, Allettan-lag eller utlandet. Idag spekulerar HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg kring sex spelare som kan bli aktuella för ett klubbyte.

23 november 2019
(10900) Sonny Karlsson

Spetsspelaren lämnar Hockyettanlaget: "Får inte ihop helheten"

Sonny Karlsson har gjort sitt i Malung – för den här sejouren. 

11 november 2019
(2955) Mall hockeyettan

Slovakiska fynd I ettanklubben: “Glad att vi sajnade honom”

Martin Krempasky och Kristian Ferletak. Kom ihåg namnen. Just nu är duon i Malungs ägo i Hockeyettan, men inom en snar framtid kan de finnas högre upp i seriesystemet i Sverige.

6 oktober 2019
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Säsongen är äntligen igång på allvar och redan efter några få omgångar har några lag hamnat i jobbiga svackor medan andra seglar på framgångens ångor. Idag listar HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg några matcher som blir extra viktiga i helgens omgång av Hockeyettan.

21 september 2019