HockeyNews
PLUS
GKS Tychy
(9652) Jacob Josefson-redigerad12

DIF-kaptenen: "Börjat sätta en bra mentalitet i gruppen från start"

STOCKHOLM. Förra säsongen återvände Jacob Josefson till Djurgården från Buffalo och stockholmarna nådde SM-final för första gången på nio år. Inför årets säsong återvänder Patrik Berglund till Sverige från Buffalo och han har också valt Djurgården. – Jättekul, så klart. Alla vet, han är en fantastisk hockeyspelare, så vi är väldigt glada att han ville komma till oss, säger Josefson till HockeyNews.se.

30 augusti 2019
(9670) Djurgården CHL

Resultaten i fredagens CHL-matcher 30/8: DIF segrade

Djurgården och Skellefteå gick segrande ur fredagens CHL-matcher medan de regerande mästarna Frölunda föll efter straffavgörande.  Här ser du samtliga höjdpunkter från matcherna. 

30 augusti 2019
(9640) Joakim Eriksson/Henrik Eriksson/Niklas Svedberg

Skadeläget ljusnar i Djurgården – då ser de ut att vara spelklara

STOCKHOLM. Henrik Eriksson kommer att göra comeback i Djurgården flera veckor tidigare än beräknat. Patrik Berglund närmar sig sin debut och nu börjar även målvaktsvärvningen Niklas Svedberg närma sig spel.

28 augusti 2019
(9633) Robert Ohlsson-redigerad6

Detaljen som fick DIF-tränaren att se rött: "Vill ni inte bli bäst?!"

STOCKHOLM. Djurgården förbereder sig för Champions Hockey League. Och när det kommer till detaljerna i spelet är huvudtränaren Robert Ohlsson inte riktigt nöjd. Än. Därför hettade det till under en träning dagarna före nedsläpp i CHL.

28 augusti 2019
(9622) Patrik Berglund-redigerad

Berglund i nyckelroller i Djurgården – vill tona ner förväntningarna

STOCKHOLM. Patrik Berglund gjorde sitt första riktiga ispass med sin nya klubb Djurgården på tisdagen. Han kastades direkt in i en powerplayuppställning och har nu förväntningar på sig i SHL där han räknas som den största värvningen inför säsongen. – Jag tycker inte alls att det ska vara så stort. Men det är rubriker och det är ingenting jag kan påverka, säger Berglund.

27 augusti 2019
(9179) Patrik Berglund

Då väntas Djurgårdens stjärnvärvning kunna göra debut: "Goda chanser"

STOCKHOLM. NHL-värvningen Patrik Berglund spelar inte mot Oskarshamn på onsdag efter sin ryggskada. Däremot ser han ut att kunna göra debut för Djurgården – i Polen. – Om det hade varit SM-final sju hade han spelat matcher den här veckan. Men vi skyndar långsamt, säger Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till HockeyNews.se.

19 augusti 2019
(3662) Så gick det i onsdagens träningsmatcher

Så gick det i söndagens matcher

Här är resultaten och målskyttarna i söndagens matcher.

2 september 2018