HockeyNews
PLUS

Välkommen till nya Hockeynews – med PLUS

Pressmeddelande Hockeynews

Publicerad: 8 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Vi har byggt om lite, fräschat upp och hoppas att ni ska trivas.
Det som inte kommer att förändras är att vi gör sajten för er som älskar hockey, är riktigt intresserade, kan mycket och vill veta mer.
För er som vill veta allra mest – startar vi nu också Hockeynews PLUS!

Klubbarna med flest SM-guld genom tiderna laddar just nu upp för det hockeyallsvenska slutspelet.
SHL fick nyligen, som enda svenska sportliga, maxpoäng i en Sifomätning av svenska attraktioner. Det var bara Liseberg och vår högsta hockeyliga som fick 100 av 100.
Nästa år är det hockey-VM på hemmaplan i ett ombyggt Globen. Hockeyintresset är på topp och det märks.
I januari var ni 700 000, fler är någonsin, som valde Hockeynews. Och ni läste och såg rekordmånga publiceringar, 5 miljoner!

Det görs mycket bra journalistik om ishockey på andra sajter och i flera kanaler. När vi nu bygger om gör vi plats för:

Ännu fler nyheter.

Det är bara scrolla på. Vi samlar allt det bästa som kommit fram, förmedlar det så snabbt vi hinner – och försöker ta reda på mer åt er. Genom våra “just nu”-rubriker minskar vi avståndet mellan att vi får höra något och att du får veta det.

Nyförvärv

Snart ansluter vårt silly season-nyförvärv Mattias Persson, från Örnsköldsviks Allehanda, som röstades fram som finalist i Guldskölden

Följ ditt lag och liga

Vi har flera funktioner du kan klicka i om du vill. En eller är att följa ditt favoritlag för att få ett specialflöde för dig. Bara gå hit och ta ställning! Har du flera lag i olika ligor, så går det att välja precis hur du vill.

Intervjuer

Jonathan Pudas, Linus Omark, Max Friberg, Victor Ejdsell, Jonathan Dahlén har varit i fokus som SHL-intervjuer de senaste söndagarna. En ny profil varje helg i lördags- och söndagsintervjuer.

Videor och poddar

Jacob Markström, NHL:s mest beryktade målvakt just nu, var premiärgäst i “Shoot the puck”, vår nya videopodd som du kan se, eller lyssna, på hos Spotify, Youtube och Apple. Alexander Holtz, berättade om att leva drömmen i New Jersey Devils. Och senast var vi hemma hos Mika Zibanejad på Manhattan.

Arenabevakning

Samtidigt följer vår reporter och krönikör Mattias Ek den hockeyallsvenska toppstriden på träningar och matcher – och jobbar tillsammans med reportrarna Linnéa Andersson och Leon Nilsson för att ge er senaste nytt om allt spännande som händer i SHL. Vi bevakar alla omgångar och slutspelskvällar. På morgonen ger Erik Backlund, vår reporter i Kanada, senaste nytt från NHL.

För att möta intresset och kunna göra ännu mer innehåll till er som vill ha mest, startar vi nu Hockeynews PLUS där du har möjlighet att prenumerera på ännu mer unikt material eller bara köpa en styckeartikel om just det som intresserar dig.

En hel del innehåll blir fortsatt gratis för alla, men vi hoppas att göra så mycket mer innehåll om sporten vi alla älskar – och du ska hänga med till Hockeynews PLUS också. 69kr i månaden blir priset för att få tillgång till hela sajten. Och för att ge så många som möjligt chansen att testa från början så har vi ett premiärerbjudande som räcker tre månader – för bara 99 kronor, då täcker du in alla slutspelen och VM.

Vi gör Hockeynews för er, så tveka inte att tycka till! Vad borde vi skriva mer om? Vem vill du se och höra en intervju med? Nyhetstips?

Hör av dig till oss på redaktion@hockeynews eller direkt till mig på [email protected].

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)