HockeyNews
PLUS
Kiruna AIF
(24253) Jan Karlsson

Kiruna AIFs sportchef och tränare lämnar – känner inte styrelsens förtroende

Både sportchefen och assisterande tränaren lämnar klubben.

23 juli 2022
(18759) Kiruna AIF SK Lejon

MJÖRNBERG: En period räckte för att skjuta kontraktet i hamn

Två kvalserier gick i mål den här söndagen och i direkt avgörande matcher lyckades både Kumla och Kiruna AIF skjuta sig kvar i Hockeyettan. AIF efter en bländande andraperiod där de vände 0-2 till 3-2 hemma mot SK Lejon. Samtidigt står det klart att tre lag tvingas lämna ligan. Här är söndagens noteringar från kvalångesten i Hockeyettan.

28 mars 2021
(15337) träningsmatcher

SHL-genrep, allsvenskt möte och Hockeyettanlag – så gick det i dagens träningsmatcher

Linköping genrepade inför SHL-premiären och åtta Hockeyettanlag var i farten – bland annat. Här är en summering av dagens träningsmatcher.

12 september 2020
(14611) Oskar Fredriksson

Ettanklubbens drömbesked – poängkungen gör comeback

Kiruna AIF bjöd supportrarna på en rejäl sommarpresent på onsdagsförmiddagen.  Poängkungen Oskar Fredriksson är klar för en comeback.

22 juli 2020
(10628) Kiruna AIF mål mot Kiruna IF

Tunga smällen – kanadensiske målskytten lämnar klassiska laget

Cheyne Matheson tackade nyligen för sig – nu kan även Kyle Brothers lämna Kiruna AIF.  "Brothers är i dagsläget inte aktuell för oss", skriver AIF-tränaren Christer Dreberg i ett sms till HockeyNews.se.

13 juli 2020
(14459) Boden

LISTA: De fem mest spännande lagbyggena i Hockeyettan Norra

Sommarsemestern är här men de flesta av gängen som till hösten kliver in i Hockeyettan har kommit skapligt långt med sina lagbyggen och vissa ser mer spännande ut än andra. Utan att lägga någon värdering i var i tabellen de kommer att sluta eller hur bra de är i förhållande till andra lyfter HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg i fyra artiklar fram fem lag från varje serie vars lagbygge ser lite extra intressant ut. I dag: Hockeyettan Norra.

5 juli 2020
(14346) Boden / Väsby

LISTA: Här är lagen med högst medelålder i ligan

Igår tittade vi närmare på de lag som satsar yngst i Hockeyettan inför kommande säsong. Men även om trenden är tydlig och medelåldern sjunker finns det fortfarande klubbar som väljer att luta sig mot rutin. Idag listar HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg de fem klubbar som för tillfället ståtar med högst medelålder i truppen inför kommande säsong.

20 juni 2020