HockeyNews
PLUS

Vidells hemliga svar om statusen – jättebudet

Bakslaget för SSK om Videll

Publicerad: 17 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Linus Videll tränade under söndagen i gul tröja, för första gången efter fotskadan.
Efteråt svarade han i lokaltidningen på frågor om sin status i slutspelet till veckan – och spekulationerna om framtiden.

ödertälje möter Karlskoga på måndag kväll. Linus Videll var sjuk tidigare i veckan, och beskedet tidigare har varit att han inte spelar i första kvartsfinalen.

Nu säger han i LT:

– Det är lite som saknas, men det behöver vi inte gå in på. Nu är vi i slutspel och då blir det ett annat läge i vad man kanske vill dela med sig av, jag hoppas att när jag väl spelar är nästan allt på plats, sedan kommer det säkert vara något som inte känns riktigt på topp. Men det mesta ska ändå kännas väldigt bra och som du säger, det mesta i åkningen känns ju ändå rätt bra och så.

På frågan om när han är tillbaka, från LT:s Leif Granlind – svarar poängkungen:

– Det vill jag inte ge dig heller. Vi får se hur det utvecklar sig framåt, jag har mina funderingar, det är svårt att säga, jag vill inte ge motståndaren för mycket och jag vill inte sätta någon press på mig själv med det från utomstående utan jag har den pressen själv från mig. Och det räcker med det.

Tidigare i mars har Expressen avslöjat att 38-åringen har ett jätteanbud från Östersund som är seriöst.

– Jag har inte skrivit på någonstans, jag har fortsatt dialog med SSK så får vi se vad som händer, det är inget bestämt alls. Just nu är mitt fokus att komma tillbaka från skadan och spela och ha ett jäkla bra slutspel med SSK. Det jag drömmer om är att gå upp med SSK, jag har gjort den en gång och det var hur kul som helst. Det är det jag jobbar för här och det är det jag har jobbat för i två år.

Videll hann göra 57 poäng på 42 matcher i vinter innan skadan.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!