HockeyNews
PLUS

Svaret från HV71 efter pappans Instagramhint

Tim Theocharidis
Foto: Bildbyrån/Montage.

Publicerad: 2 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Den uppmärksamme hann se att backstjärnan Tim Theocharidis pappa Bob börjat följa HV71 på Instagram. En hint om en kommande övergång?
Nej, inte om man får tro klubben.
– Jag ska vara ärlig och säga att han inte är aktuell just nu, säger ordföranden Andreas Davidsson till JP.

Instagram har avslöjat en rad övergångar genom åren. Kanske trodde många att Kalmars backstjärna Tim Theocharidis var klar för HV71 när hans pappa Bob Theocharidis började följa klubben på torsdagsmorgonen.

Men den här gången är det falskt alarm, om man får tro HV-basen Andreas Davidsson.

– Jag ska vara ärlig och säga att han inte är aktuell just nu men att jag vet att det är en spelare som vi har haft koll på tidigare, säger han till JP.

HV71 har pausat alla spelarrekryteringar tills en ny sportchef är på plats. Expressen har tidigare rapporterat att det är Chris Abbott som tar över sportchefsjobbet, men enligt Davidsson är där fler kandidater med i leken.

– Inget är klart än, det pågår diskussioner och vi har två namn som vi pratar med just nu. I mitten av nästa vecka skulle jag tro att vi är klara och kan presentera vem det blir, säger han till tidningen.

Tim Theocharidis svarade för 44 poäng på 54 matcher i Hockeyallsvenskan och blev utsedd till ligans bästa back den gångna säsongen. Pappan följer inte längre HV71.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!