HockeyNews
PLUS

Spelare lämnar FHC – läget i truppen

Kim Martin Hasson
Bildbyrån

Publicerad: 18 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Frölunda stod för en bra första säsong i SDHL och imponerade stort i mångas ögon. Nu har arbetet inletts för att skapa en så bra trupp som möjligt inför nästa säsong.

SDHL-nykomlingarna Frölunda föll i semifinalen mot Djurgården. Nu smider sportchefen Kim Martin Hasson planer inför nästa säsong.

– Vi kommer att behålla majoriteten av laget.

Hon utvecklar:

– Vi har signat några stycken, vi är relativt klara men det är absolut några pusselbitar kvar. Vi har pratat med några väldigt intressanta spelare så förhoppningsvis blir det klart här om någon vecka eller så, säger Kim till klubbens hemsida.

Spelarna som lämnar är: Tuva Kandell, Lindsay Agnew, Ebba Strandberg, Kaitlyn Yearwood, Matilda Nilsson, Liliane Perreault och Sarah-Ève Coutu-Godbout.

Planen framåt

Laget har flera spelare som ska till VM och laget kommer att fortsätta träna mars ut. I slutet av april börjar nästa säsong och de kan inte längre kallas för nykomlingar.

– Jag tror nog egentligen att vi kommer ha samma tankar. Det var många experter som hade höga krav på oss redan första året. Men man känner väl nu efter säsongen att det ändå är många som är väldigt positiva att vi kom så långt som nykomlingar.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)