HockeyNews
PLUS

Rutinerad målvakt klar för AIK

Victor Brattström
Bildbyrån

Publicerad: 14 april 2024

FacebookXWhatsApp

AIK har presenterat sitt första nyförvärv på målvaktssidan. Det är den 27-årige målvakten som kommer från en stark sejour i BIK Karlskoga.

Victor Brattström har representerat fyra klubben under säsongen. Han inledde säsongen i HV71 där han sedan blev utlånad till Björklöven. Därefter flyttade han till Karlstad för spel i Färjestad BK, innan han återigen lånades ut, denna gången till BIK Karlskoga.

Nu står det klart att den 27-årige målvakten ansluter till AIK. Brattström har skrivit på ett tvåårskontrakt med Stockholmsklubben.

– Victor är en etablerad och stabil målvakt som även har varit över i Nordamerika och prövat på lyckan. Han är en motiverad samt målinriktad kille och som målvakt är han stor, snabb och väldigt tävlingsinriktad. Jag ser framemot att se honom i AIK och att få jobba tillsammans med Victor, säger AIK:s målvaktstränare Christopher Heino-Lindberg till klubbens hemsida.

En till bit på plats

Sportchefen Niklas Persson kommenterar klubbens senaste tillskott.

– Ytterligare en del av lagbygget på plats och det är kul att Victor väljer att fortsätta karriären i AIK. Han är en ambitiös målvakt som vi hade på tapeten redan för ett år sedan och som vi har fortsatt följa under årets säsong som han avslutade på ett starkt sätt, säger han.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)