HockeyNews
PLUS

Jätten Ivan Fedotov debuterade för Flyers

Publicerad: 2 april 2024

FacebookXWhatsApp

Samuel Ersson och Philadelphia Flyers har gått tungt på slutet, efter att Ersson släppt in två av sex skott så fick Torts nog och bytte in Ivan Fedotov. Visst märkte man att upplevelsen var något nytt – när OT skulle börja åkte Fedotov till fel mål och fick en klapp i arslet med målvaktsspaden av sin landsman i Islanders Semyon Varlamov.

Så har Ivan Fedotov fått göra sin efterlängtade NHL-debut. Inför matchen mot New York Islanders så började han på bänken – men efter en svag inledning av Samuel Ersson i Flyers kassen så fick Fedotov hoppa in i den andra perioden.

Ivan Fedotov som är över två meter lång gjorde en stabil debut när Flyers och Morgan Frost lyckades kvittera till 3–3 med bara nio sekunder kvar av matchen.

Frost blev dessvärre syndabock när han tappade pucken i egen zon under inledningen av OT – Kyle Palmeri snappade upp pucken och skickade över den till Brock Nelson som resolut skickade upp pucken i nättaket bakom Fedotov.

Två otroligt viktiga poäng för Islanders som nu har häng på Flyers – fyra poäng bakom men med två matcher färre spelade.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!