HockeyNews
PLUS

Jeremy Boyce: "På senare tid har det byggts upp en legend om mig känns det som"

(26910) Jeremy Boyce
Henrik Sjöberg

Publicerad: 7 mars 2023

FacebookXWhatsApp

SUNDSVALL. Jeremy Boyce, 30, slog sig in i Timrå via hockeygymnasiet när störst fokus riktades mot juniorstjärnor som Anton Lander och Magnus Pääjärvi.

För drygt en månad sedan slog han klubbrekordet i antal spelade matcher och idag får han ta selfies och skriva autografer när han visar sig på stan.
Eller som han själv uttrycker det:
– På senare tid har det byggts upp en legend om mig känns det som. Men man är så inne i det. Jag försöker bara köra på, säger han i en lång intervju inför det som blir hans första slutspel trots allt år i klubben.


(Se hela intervjun med Jeremy Boyce i spelaren)

Tårarna rann redan i omklädningsrummet inför matchen mot HV71 på hemmaplan i början av februari.

Jeremy Boyce gjorde sin 681:a match i Timrå och tog över klubbrekordet från Per Hallin och Boyce, som alltid går ut på isen sist, skickades längst fram i ledet av lagkaptenen Anton Lander och jubilaren fick gå igenom en tunnel bildad av lagkamraterna inne i omklädningsrummet.

Trots alla år i klubben så väntar snart ett nytt kapitel i karriären för Huddingeprodukten som flyttade norrut när han började gymnasiet – han har aldrig tidigare spelat en slutspelsmatch i Timrå men snart är det dags och laget ser ut som en stark utmanare till topplagen i SHL.

Boyce flyttade till Sundsvall 2009 och har sedan dess träffat sin blivande fru, parets andra barn är på väg och Medelpad har blivit hans nya hemmaplan.

HockeyNews.se har har varit i Sundsvall och träffat honom på restaurang Bloco på Stora Torget och ihop med lagkamraten Per Svensson så har Boyce fått visa sin skicklighet på Pro Golf Sundsvall – hur det gick kan ni se i klippet.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!