HockeyNews
PLUS

HV71 om "Nubben" – så många har de kontakt med

(23002) Kent Norberg HV71
Bildbyrån

Publicerad: 18 april 2024

FacebookXWhatsApp

HV71 är på jakt efter en förstärkning till den sportsliga ledningen, flera kandidater finns just nu på listan. HV:s tillförordnade ordförande Andreas Davidsson förklarar dessutom planen kring Kent "Nubben" Norberg.

HV71 vill förstärka den sportsliga ledningen. Klubben har varit i kontakt med Chris Abbott om en framtid tillsammans.

Nu berättar HV:s tillförordnade ordförande Andreas Davidsson att de har kontakt med ännu fler.

– Vi vill stärka den sportsliga ledningen. Vi är ute och tittar på olika lösningar, vi tittar exempelvis på att ha en general manager som blir totalansvarig för all sport i HV71. Vi har tittat på 14-15 namn och Chris Abbott är på den listan, säger han till JP.

Tanken kring "Nubben"

HV tog beslutet för två-tre månader sedan att förstärka den sportsliga ledningen. Det ska dock inte finnas några planer på att göra sig av med Kent "Nubben" Norberg som har ett år kvar på sitt avtal som sportchef.

– Det kanske man kan tycka att det låter som, men vår ambition är att jobba vidare med Kent. Han är sportchef, har ett år kvar och är ansvarig för herrsidan. Han har gjort ett fantastiskt jobb med att sätta nya truppen. Men oavsett vill vi stärka den sportsliga ledningen, det är där det haltat som mest sista åren.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)