HockeyNews
PLUS

Hedströms nya jobb: "Inspirerande att återvända"

(28540) Jonathan Hedström
Bildbyrån

Publicerad: 14 juli 2023

FacebookXWhatsApp

Jonathan Hedström har en fin hockeykarriär bakom sig.
Nu är han tillbaka i en ny roll som ungdomsansvarig i Huddinge Hockey.
– Att återkomma efter några års frånvaro är positivt eftersom jag samlat på mig mycket erfarenhet och lärt mig vad som är viktigt, säger Hedström.

Jonathan Hedström SHL-debuterade 1999 och har spelat i högsta ligan för Luleå, Djurgården och Timrå.

Han har även rutin från spel i Ryssland och Finland men framför allt så har Hedström spelat VM tre gånger för Tre Kronor och han har gjort två säsonger i Nordamerika.

Efter ett antal års frånvaro från ishockey så är nu 45-åringen tillbaka i en ny roll – som ungdomsansvarig i Hockeyettan-klubben Huddinge Hockey.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att återvända till ishockeyn, en sport jag älskat sedan jag var åtta år gammal. Att arbeta med ungdomar är min passion och jag brinner verkligen för att se till att alla ungdomar  får en bra och gedigen utbildning inom Huddinge Hockey, säger Hedström i ett pressmeddelande.

– Jag kommer också att vara tydlig med att minska på den negativa pressen som har uppstått. För att prestera bra behöver man må bra.

Huddinge Hockeys är nöjda över senaste rekryteringen.

– Jonathan som människa, med hans grundsyn till barn och ungdomars idrottande ihop med hans sportsliga bakgrund gör att det känns kanonbra att få in "Jonte" i teamet och jag ser fram emot att  han ansluter till oss på kansliet och att få jobba tillsammans med honom, säger föreningschefen Johan Stegervall.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!