HockeyNews
PLUS
Red Bull München
(21841) Christian Heljanko/Tappara

CHL-semifinalen ställs in – smitta upptäckt i ena laget

Matchen mellan Red Bull München och Tappara skulle ha spelats ikväll men matchen ställs in efter att smitta upptäckts i München. 

4 januari 2022
(11433) Fem heta puckar CHL

Fem heta puckar: "Det är bara att lyfta på hatten"

Djurgården kunde under tisdagsaftonen avancera till semifinal i CHL efter att ha besegrat tyska Red Bull München med 0–3 ( sammanlagt 1-8). Vår reporter, Andreas Lundskog har listat fem heta puckar från matchen. 

10 december 2019
(11407) Dick Axelsson/VF-DIF

Frågetecken i Djurgården inför returen i CHL-kvartsfinalen

STOCKHOLM. Djurgården står med ena benet i semifinal i Champions Hockey League inför returmötet med Red Bull München. Förutom de långtidsskadade riskerar Djurgården att få klara sig utan ännu en nyckelspelare.

9 december 2019
(11278) Alexander Holtz/DIF-München

Misstänkt knäskada för Djurgårdens stortalang inför JVM

STOCKHOLM. Djurgårdens stortalang Alexander Holtz, 17, har en jättechans att bli uttagen till JVM med Juniorkronorna. Men i CHL-mötet med München åkte han på en smäll mot ena knäet och tvingades med smärtor lämna kvartsfinalen. – Han fick gå av, men jag hoppas att det inte ska vara någon större grej. Jag vet faktiskt inte, säger Djurgårdstränaren Robert Ohlsson til HockeyNews.se.

3 december 2019
(11143) Europakoll2

Europakollen: Fyra svenska skyttekungar i Finland

I KHL har Malte Strömwall och Robert Rosén ett spännande samarbete och tack vare det är Strömwall numera näst bästa svenska poänggörare i ligan. I Finland är inte mindre än fyra svenskar skyttekungar i sina respektive lag. Här kommer veckans Europakollen med en genomgång av de blågula insatserna i toppligorna.

26 november 2019
(10340) Gustav Rydahl-redigerad1

Hårde Rydahl har hittat målet: "Vill fortfarande vara jobbig"

Gustav Rydahl är på väg att ta ett nytt kliv i karriären. Färjestadsforwarden har i flera år varit en av SHL:s hårdingar som legat på gränsen till det tillåtna. Nu leder han ligans poängstarkaste kedja.

15 oktober 2019
(9629) Linus Johansson

Färjestads tydliga mål: "Vi vill stå i final och vinna CHL"

STOCKHOLM. Färjestad är tillbaka i den internationella ishockeyn. Och det är inget snack om vad värmlänningarna vill. – Vi har väl ett rätt tydligt mål att vi vill komma långt. Vi vill stå i final och vinna CHL, säger den nye lagkaptenen Linus Johansson till HockeyNews.se.

27 augusti 2019