HockeyNews
PLUS
HC Lugano
(29980) Mario Kempe

Kempe talar ut: "Bulan" var inne på att jag skulle sluta

Mario Kempe talar nu ut om sin ångest och depression. Han ger i en stor intervju med Aftonbladets Tomas Ros sin berättelse om uppbrottet från Luleå:  – I december mådde jag så dåligt att jag inte kunde spela matcher längre. Alternativen att jag skulle sluta med hockeyn eller att bryta avtalet. ”Bulan” (Thomas Berglund) var inne på att jag skulle sluta spela i stället för att byta klubb. Jag hoppades hela tiden att vi skulle nå en lösning och till slut gjorde vi det. När Luleå gick ut och sa att jag inte längre tillhörde spelargruppen började en del klubbar att höra av sig.

23 januari 2024
(31190) Krüger Kempe

Djurgårdens hopp om Kempe och prognosen för Krüger

STOCKHOLM. Djurgården fortsätter att hålla en dörr öppen för Mario Kempe som är på väg bort från Luleå. Samtidigt vill Stockholmsklubben ge skadade lagkaptenen Marcus Krüger tid att läka ihop sin skada.

4 januari 2024
(31077) Mario Kempe

Uppgifter: Mario Kempe klar för ny klubb

I går uppgav Hockeynews att Lugano låg i framkant i jakten på Mario Kempe. Nu är han klar för klubben, enligt Corriere del Ticino.

30 december 2023
(31034) Mario Kempe Pilko

Kempes agent: ”Flera klubbar har hört av sig”

Det har varit knäpptyst från Mario Kempes läger sedan nyheten om att han vantrivs i Luleå och vill bort kom ut. Men nu uttalar sig Kempes agent Aljosa Pilko för Hockeynews: – Sedan det kom ut i media har flera klubbar hört av sig, säger den slovenske agenten.

29 december 2023
(31035) Kempe Skuggan Nilsson

Uppgifter: Kärnfrågan i dealen med Mario Kempe

Mario Kempe närmar sig ett schweiziskt avtal. Hur fort det går hänger, enligt uppgifter till Hockeynews, på hur snabbt Luleå lyckas hitta en ersättare

29 december 2023
(19912) Viktor Svedberg

Svenske backjätten lämnar KHL – testas i ny liga

Den förre Frölunda- och Linköpings-backen Viktor Svedberg bryter upp från KHL-spel i Ryssland. Den NHL-meriterade backbjässen ska nu försöka spela till sig ett kontrakt på prov.

9 oktober 2023
(28399) Joey LaLeggia-Lugano

Luganobossens tydliga besked om LaLeggia: "Betalade ingenting"

Joey LaLeggia lämnade under torsdagen HV71 för Lugano. Och det blev ingen dyr historia för den schweiziska klubben att lösa LaLeggia, enligt sportchefen Hnat Domenichelli. – Joey utnyttjade en option i sitt kontrakt och vi betalade ingen kompensation, säger han till klubbens hemsida.

22 juni 2023