HockeyNews
PLUS
HC Fribourg-Gottéron
(32045) Strömwall Lindberg

Beskedet – Tre Kronor skippar SHL-ersättare

KARLSTAD. Sam Hallam behöver inte kalla in någon SHL-forward till prestigematchen mot Finland. Tre Kronor har tolv forwards.

11 februari 2024
(32028) Max Friberg

11 forwards hela – Hallam kan ringa in ersättare

KARLSTAD. Tre Kronor har tappat flera två forwards till mötet med Finland på söndagen. Frölundas Max Friberg kommer inte till spel.

10 februari 2024
(28072) Jacob de la Rose

VM-guldfaktorn – de la Rose: "Gäller att man bygger tillit till varandra"

TAMMERFORS. Jacob de la Rose, 28, är en av tre VM-guldvinnare i årets Tre Kronor. Han ingår i kaptenstrion och vet vad som krävs för att bli bäst. – Vi kommer närmare varann och är tajtare som grupp varje dag. Vi börjar bygga nånting, säger de la Rose till HockeyNews.se.

20 maj 2023
(27975) Carl Grundström Tre Kronor

Grundström och de la Rose redo för VM-premiären: "Jobbet ska göras"

TAMMERFORS. Carl Grundström landade i Finland dagen före VM-premiären med Tre Kronor. En lång flygresa och tio timmars tidsskillnad från Los Angeles är inga problem att tackla för den 25-årige NHL-forwarden. – Jag sov faktiskt helt okej i natt. Bättre än förväntat, säger Grundström till HockeyNews.se.

12 maj 2023
(27949) Jakob Silfverberg

Kaptensvalen gjorda inför VM – han får hedersuppdraget i Tre Kronor

TAMMERFORS. Sam Hallam och hans stab har gjort sitt val av lagkapten under VM. Det blir Jakob Silfverberg. – Det jag ser är en väldigt laglojal, lugn och erfaren hockeyspelare som vet vad som gäller, säger Tre Kronors förbundskapten.

11 maj 2023
(22824) Lucas Wallmark/Tre Kronor/OS

Lucas Wallmark klar för ny klubb: "En viktig pjäs"

Lucas Wallmark behövde inte leta länge för att hitta en ny klubb efter att ha lämnat Zürich. Nu blir han lagkamrat med en rad VM-aktuella svenskar.

4 maj 2023
(26347) Victor Rask

Victor Rask byter klubb – här hamnar den VM-guldvinnande centern

Den förre NHL-forwarden Victor Rask har varit utan klubb en tid sedan han fick lämna schweiziska Fribourg-Gottéron. Men det dröjde inte länge för ex-leksingen att hitta en ny klubb.

6 april 2023