HockeyNews
PLUS
Luleå HF
Bromé Sellgren Hardegård

Luleå vill jobba in en helt ny toppkedja

Luleå hoppas få behålla landslagsbackarna Marcus Hardegård och Jesper Sellgren. Samtidigt ska det värvas ytterligare en hel kedja med spelare framåt. Frågan är om en av forwardsen blir Mathias Bromé.

27 april 2024
(31786) Ulf Engman Luleå

Engman: "Många som verkar intresserade"

Ryktena surrar om vem som ska ersätta Stefan ”Skuggan” Nilssons som ny general manager i Luleå. Kandidaterna har varit många. – Det är kul att det är så många som verkar intresserade, säger Luleås tillförordnade GM Ulf Engman till Hockeynews.

26 april 2024
Thomas Fröberg

Uppgifter: Luleå har hittat ny GM

Luleå har varit ute efter en ny general manager. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/thomas-froberg-tar-over-lulea-ersatter-stefan-skuggan-nilsson/) har klubben nu hittat en.

25 april 2024
Marcus Hardegård

Hardegård om lyftet i Norrland

Hur har det varit för Marcus Hardegård att flytta hem till Norrland igen? Vilken back är enligt honom bäst på i princip allt i SHL? Och varför var det en självklarhet att tacka ja till Tre Kronor? I en intervju med Hockeynews berättar 27-åringen om säsongens lyft och besvikelsen efter uttåget i SM-slutspelet med Luleå.

23 april 2024
Oskarshamn

Spelet bakom Modos värvning – vann dragkamp mot HV71

Modo har hittat en av sina två toppcentrar i form av Lukas Jasek. Nu kan Hockeynews avslöja spelet bakom – och klubbarna som var med i racet. – Vi har jobbat länge på att få hans namnteckning på papper, säger sportchefen Henrik Gradin.

22 april 2024
Eetu Koivistoinen

Luleå fyller på – ny center presenterad

Juhani Tyrväinen lämnar Luleå. Istället kommer ännu en finländsk center till Norrbottensklubben.

19 april 2024
Albin Lundin

Klart: Albin Lundin till Luleå

Albin Lundin är klar för Luleå skriver klubben på [hemsidan](https://www.luleahockey.se/article/kupasc6-30c4d/view).

19 april 2024