HockeyNews
PLUS
Leksands IF
Bern

Klart: Bern presenterar SHL-trio

Schweiziska klubben SC Bern värvar tre spelare från SHL, meddelas på lagets [hemsida](https://www.scb.ch/news/news/artikel/lindholm-ejdsell-und-kossila-zum-scb/).

29 april 2024
Filip Larsson

Klart: Succémålvakten skriver NHL-kontrakt

Leksands målvakt Filip Larsson har haft ett fint första år i Leksand. Så fint att han nu skriver NHL-kontrakt, meddelar Leksand på sin [hemsida](https://www.leksandsif.se/article/2i4asco-30ead/view).

29 april 2024
Björn

Uppgifter: Hellkvist klar för Björklöven

Nu är Björn Hellkvist klar för Björklöven. Det uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/bjorn-hellkvist-klar-for-bjorkloven/).

26 april 2024
(20607) Björn Hellkvist/Leksand

Uppgifter: Klubben vill ha Hellkvist

Björklöven är på jakt efter en ny huvudtränare. Nu uppger [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/3MkekA/bjorn-hellkvist-kan-ta-over-bjorkloven) att klubben vill ha Björn Hellkvist.

25 april 2024
Felix Unger Sörum

18-åringen älskar livet i Leksand

Felix Unger Sörum är en av Sveriges stora talanger födda 2005. I en intervju med Hockeynews berättar 18-åringen om supporterkulturen i Leksand, chocken vid truppsläppet och känslan att för första gången lämna Leksand.

24 april 2024
Leksand

Leksands svar efter granskningen

SVT har nyligen släppt en dokumentär om den turbulenta tiden i Leksands IF. I en kommuniké på sin officiella hemsida svarar Leksand på de senaste uppgifterna.

23 april 2024
Leksand

Trakasserier i Leksand: "Loska i ansiktet"

Sommaren 2023 var det kaos i Leksand. I SVT:s dokumentär "Hatet i Leksand" träder flera personer fram och berättar om den turbulenta tiden. – Man sa till mig att jag skulle få se den jävligaste tiden i mitt liv. Nu är det krig, säger valberedningens tidigare ordförande Sakarias Winberg till SVT.

22 april 2024