HockeyNews
PLUS
Linköping HC
(23619) Georg Weigelt

Uppgifter: SHL-erfaren center till Oskarshamn

Oskarshamn börjar om i Hockeyallsvenskan. Med en ny 21-årig center.

26 april 2024
(913) Marcus Högberg

Plötsliga beskedet: Högberg lämnar Linköping

Marcus Högberg lämnar Linköping. Han har tackat ja till ett NHL-kontrakt.

26 april 2024
Rasmus Rissanen

Officiellt: Lämnar Örebro – för Linköping

För en vecka sedan kunde Hockeynews avslöja att Rasmus Rissanen var nära spel i Linköping. På onsdagen gick klubben ut och bekräftade värvningen. – Det är en backtyp vi har letat efter, säger Linköpings sportchef Peter Jakobsson till Hockeynews.

24 april 2024
Johan Johnsson

Uppgifter: SHL-laget värvar från Oskarshamn

Under dagen gick Oskarshamn ut på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/2wxascc-2egc1/view) med att Johan Johnsson inte förlänger med klubben. Nu är han enligt uppgifter till [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/johan-johnsson-klar-for-ny-shl-klubb-efter-uttaget-med-oskarshamn-/) klar för en ny klubb.

22 april 2024
Leon Bristedt

SHL-intresse för Bristedt: ”Två lag jag pratat med”

Leon Bristedt har lämnat Davos och spekulationerna om en återkomst har tagit fart. Nu bekräftar forwarden att han för diskussioner med två SHL-klubbar. – Jag håller alla dörrar öppna, säger han till Corren.

22 april 2024
Eskild Bakke Olsen

LHC värvar poängkung – som lånas ut till HA

BIK Karlskogas Eskild Bakke Olsen toppar poängligan i det allsvenska slutspelet. Nu värvas han av Linköping, men lånas ut för spel – i Hockeyallsvenskan.

19 april 2024
Rasmus Rissanen

Avslöjar: Rissanen nära Linköping

Rasmus Rissanen såg länge ut att flytta hem till Finland – men nu har det svängt. Enligt uppgifter till Hockeynews är den defensive backen i stället nära spel i Linköping. – Då får du nog ringa Tony Mårtensson och se om han håller på med ett eget bygge, säger Linköpings sportchef Peter Jakobsson.

19 april 2024