HockeyNews
PLUS
Djurgårdens IF
Kevin Karlsson

Uppgifter: Karlsson lämnar för konkurrent

Kevin Karlssons kontrakt med Djurgården går ut och han ser inte ut att bli kvar. Enligt uppgifter till Expressen lämnar han för en seriekonkurrent.

Igår 15:28
Liss Dahlström Karlsson Loponen

Uppgifter: Får lämna Djurgården efter finalen

Djurgården ser över spelartruppen inför kommande säsong. En rad kontrakt går ut och enligt uppgift till Hockeynews har utvalda spelare fått besked om att de inte blir kvar i Stockholmsklubben.

Igår 12:04
Henrik Eriksson

Bekräftat: DIF-profilen klar för Södertälje

DIF-profilen Henrik Eriksson har hittat ny klubb. Precis som Hockeynews kunde avslöja i förra veckan har forwarden skrivit på för Södertälje. – Henke är precis den spelartypen som vi saknade när vi kom till slutspel, säger SSK:s sportchef Emil Georgsson i ett pressmeddelande.

29 april 2024
(31360) Arvid Costmar

Wikegårds första värvning: center från SHL

Djurgården och nye sportsligt ansvarige Niklas Wikegård presenterar sin första värvning på spelarsidan. Och det är en välbekant spelare.

29 april 2024
Michael Holmqvist

DIF-spelarnas efterlysning – det saknades

Djurgårdens spelare har tillsammans med tränarna och sportchefen K-G Stoppel gjort en utvärdering av säsongen som var. En punkt sticker ut.

29 april 2024
Vesel

Avslöjar: Djurgården vill värva Brynäs toppcenter

Djurgården bygger om efter finalförlusten mot Brynäs. Nu kan Hockeynews avslöja att klubben vill värva toppcentern Tyler Vesel. – Det har jag inga kommentarer till, säger agenten Joel Larsson.

27 april 2024
Carl Lidö

Lämnar Hockeyettan – var utlånad till DIF

Carl Lidö har tillhört Tyresö/Hanviken denna säsongen. Nu lämnar han, meddelar [klubben](https://www.facebook.com/photo/?fbid=955382223263616&set=a.745271227608051).

27 april 2024