HockeyNews
PLUS
SHL
Jonathan Pudas

Pudas avslöjande mitt under guldfirandet

Jonathan Pudas blir Skellefteå trogen. Stjärnbacken avslöjade under guldfirandet på torget att han har förlängt sitt kontrakt.

Igår 19:04
Jörgen Hanneborg

Norsk landslagsmålvakt till Västerås

Västerås är på jakt efter två nya målvakter och nu har de gjort klart med den ena. Det är den norske landslagsmålvakten Jörgen Hanneborg som har skrivit på. — Vi gillar det vi sett av honom i Hockeyallsvenskan under de här två säsongerna, säger sportchefen Niklas "NJ" Johansson.

Igår 15:17
(21314) Martin Filander

Filander flyttar utomlands – klart idag

Martin Filander lämnar svensk hockey. Nu är det klart att han flyttar till Schweiz.

Igår 15:16
(26909) Per Gustafsson HV71

HV71 flyttar på legendaren – till nytt jobb

HV71-legendaren Per Gustafsson fick tillsammans med Johan Lindbom flytta på sig från A-laget. Nu blir den tidigare NHL-backen en viktig kugge i klubben tillsammans med bland andra Niklas Hjalmarsson, Christoffer Persson och Oscar Sundh.

Igår 14:35
Filip Larsson

LISTA: Namnen som kan ersätta Filip Larsson i Leksand

Leksand tappar succémålvakten Filip Larsson till NHL och måste nu ge sig ut på jakt efter ersättare. Hockeynews Mattias Persson listar här fem realistiska namn som skulle kunna ersätta målvakten i Leksand.

Igår 14:25
Viktor Smeds

Avslöjar: Oskarshamn nära värvning från SHL

Den lovande centern Viktor Smeds, 19, har gjort sitt i Rögle. Nu är han i stället detaljer i från spel i Oskarshamn, enligt Hockeynews uppgifter. – Vi går ut med spelarna som är klara i våra officiella kanaler, säger IKO:s sportchef Oscar Alsenfelt.

Igår 12:20
Luleå

Kaptenens nya namn – när "Skuggan" fick sparken

Stefan "Skuggan" Nilsson fick nyligen lämna Luleå efter att ha fått sparken. Då kom Thomas Fröberg in som ny General Manager. Då var Luleås kapten Erik Gustafsson inblandad i det hela rapporterar [NSD](https://nsd.se/sport/ishockey/artikel/spelet-bakom-kulisserna-sa-gick-sportchefsrekryteringen-till/jnede0nj).

Igår 08:22