HockeyNews
PLUS
HV71
Skellefteå

Panelen: Det är inte enbart "Nubbens" fel

Kent "Nubben" Norberg har gjott sitt i HV71 och lämnar klubben i förtid. Är det rätt av HV71 att göra sig av med honom? Hockeynews panel med Mattias Persson, Mattias Ek och Henrik Sjöberg ger sin syn i frågan.

29 april 2024
Kent Nubben Norberg

"Nubben" har gjort sitt – får lämna HV71

Kent "Nubben" Norberg lämnar till slut HV71. Klubben meddelar på måndagen att parterna kommit överens om att gå skilda vägar. – Vi har nu gemensamt landat i att våra vägar skiljs åt redan nu, säger Andreas Davidsson, tf ordförande i HV71.

29 april 2024
Andre Petersson

Uppgifter: Forwarden vill förlänga

André Petersson och HV71 höll sig kvar i SHL. Hans nuvarande kontrakt gäller över kommande säsong. Nu säger han till [JP](https://www.jp.se/2024-04-29/tv-hoppas-jag-avslutar-min-karriar-i-hv71/) att han vill vara kvar efter det.

29 april 2024
Simon Önerud

Efter 536 matcher – ikonen blir inte kvar

En HV71-ikon tvingas lämna Jönköpingslaget till nästa säsong.

26 april 2024
Fredrik Forsberg

Avslöjar: Snajpern nära spel i Hockeyallsvenskan

Expressen har tidigare rapporterat att Fredrik Forsberg är ett namn för Björklöven. Nu kan Hockeynews avslöja att parterna är så gott som överens.

26 april 2024
Olle Alsing

Alsing tvingades att lämna Leksand

Olle Alsing flyttar från Leksand till Jönköping nästa säsong. I en intervju med Hockeynews berättar backen om hur han inte hade något annat val än att lämna Leksand, det goda samtalet med Anton Blomqvist och varför han är skeptisk inför VM. – Det hade ju varit en dröm, säger 27-åringen.

22 april 2024
Oskarshamn

Spelet bakom Modos värvning – vann dragkamp mot HV71

Modo har hittat en av sina två toppcentrar i form av Lukas Jasek. Nu kan Hockeynews avslöja spelet bakom – och klubbarna som var med i racet. – Vi har jobbat länge på att få hans namnteckning på papper, säger sportchefen Henrik Gradin.

22 april 2024