HockeyNews
PLUS
Skellefteå AIK
Jonathan Pudas

Valde bort Schweiz – för fem nya år i Skellefteå

Danial Zaars tackling satte stopp för Jonathan Pudas – men inte för Skellefteå AIK. Mitt i guldfirandet på torget tog stjärnbacken över micken och meddelade att han skrivit på för fem nya år i klubben. – Det är en sjuk känsla. Man bara glider på en skön våg, säger Pudas när Hockeynews träffar honom hemma i huset under en kortare paus i guldfirandet.

3 maj 2024
Alexander Hellnemo

Hellnemo klar för Skellefteå – men lånas ut

Alexander Hellnemo lämnar Rögle för Skellefteå. Men under nästa säsong ommer han att lånas ut.

3 maj 2024
Jonathan Pudas

Pudas avslöjande mitt under guldfirandet

Jonathan Pudas blir Skellefteå trogen. Stjärnbacken avslöjade under guldfirandet på torget att han har förlängt sitt kontrakt.

30 april 2024
Möller

TV: Möllers guldglädje efter tuffa tiden: ”Kaosartat”

Han har missat hela säsongen på grund av psykisk ohälsa. Men när SM-guldet skulle firas vinkades Oscar Möller ner från läktaren för att delta i firandet. Sedan öppnade han upp om tuffa tiden. – Det har varit lite KBT-träning att gå på matcherna, säger han till Hockeynews.

29 april 2024
Pär Lindholm

Profilens första SM-guld: ”Väntat på det här hela livet”

Pär Lindholm har varit med om att förlora fem SM-finaler med Skellefteå. Nu kan den 32-årige trotjänaren äntligen addera ett SM-guld till meritlistan. – Man får nypa sig i armen. Det är helt galet. Jag har väntat på det här hela livet, säger han till TV4.

29 april 2024
Skellefteå

GENOMGÅNG: Så kan Skellefteå se ut 24/25

Skellefteå är svenska mästare 2024. Först väntar firande – sedan ska ett nytt lagbygge sättas. Hockeynews reporter Mattias Persson tittar närmare på truppen och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Oscar Möllers framtid ► Tre spelare har skrivit på ► Drömvärvningarna ► Så kan laget se ut – femma för femma

29 april 2024
Skellefteå SM-guld

Skellefteå svenska mästare – säkrade SM-guldet på hemmais

Skellefteå AIK är svenska mästare 2024. Man är det efter att ha nollat Rögle i match fem. – Jag är väldigt glad att vinna hemma i Skellefteå, det känns jävligt kul, säger tränaren Robert Ohlsson i TV4.

29 april 2024