HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Axel Ottosson

Uppgifter: Björklöven förstärker forwardssidan

Det är [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/axel-ottosson-atervander-till-bjorkloven/) som rapporterar att Axel Ottosson ska vara muntligt överens med klubben.

Igår 07:51
Scott Pooley

Avslöjar: Scott Pooley nobbar SSK – klar för AIK

Snajpern Scott Pooley har jagats av både AIK och SSK – och nu har han bestämt sig. Enligt uppgifter till Hockeynews blir det spel i AIK kommande säsong.

5 maj 2024
Måns Carlsson

Det har Carlsson att fundera på framöver

Den omtyckta Moracentern Måns Carlsson har dragit ögonen till sig efter en lyckad säsong i Hockeyallsvenskan. I en intervju med Hockeynews berättar 26-åringen om de tre valen, ryktet om Finland och tankarna om kaptensbindeln när Daniel Ljunggren nu valt att lämna Dalalaget.

5 maj 2024
Marcus Nilsson Björklöven

Det hoppas "Lilliz" få av Kenttä

Per Kenttäs värvning av Marcus "Lilliz" Nilsson slog ned som en bomb. Nu berättar 32-åringen om valet av Björklöven och löftet från Kenttä.

5 maj 2024
Berglund Hellkvist

Leksand om tränarstaben och kontrakten

Björn Hellkvist lånas ut till Björklöven. Leksands general manager Thomas Johansson ger sin syn på den uppmärksammade lösningen och hur han ser på att förlänga kontrakten med Challe Berglund och den nuvarande tränarstaben.

5 maj 2024
Topias Leinonen

Uppgifter: Mora värvar ny finsk målvakt

Waltteri Ignatjew blev en jättesuccé. Nu vänder sig Mora återigen till Finland i hopp om ett nytt målvaktsfynd, enligt Sabres insidern Kris Baker.

4 maj 2024
Kenttä

Sportchefen om kommande säsongen och nye tränaren

Björklöven tar nya tag inför kommande säsong. Laget har ny huvudtränare och har börjat med lagbygget. Nu pratar sportchefen Per Kenttä om kommande säsongen till [VK](https://www.vk.se/2024-05-04/kentta-om-sasongens-laxa-maste-bli-tydligare-och-hardare-962c2).

4 maj 2024