HockeyNews
PLUS
IF Björklöven
Kenttä

Sportchefen om kommande säsongen och nye tränaren

Björklöven tar nya tag inför kommande säsong. Laget har ny huvudtränare och har börjat med lagbygget. Nu pratar sportchefen Per Kenttä om kommande säsongen till [VK](https://www.vk.se/2024-05-04/kentta-om-sasongens-laxa-maste-bli-tydligare-och-hardare-962c2).

4 maj 2024
Oskar Steen

Mångsidige NHL-forwarden jagas i Sverige

Mångsidige och NHL-meriterade forwarden Oskar Steen har ett utgående kontrakt med NHL-klubben Boston. Den förre Färjestads- och Björklövenspelaren uppvaktas i Europa.

2 maj 2024
Stefan Öhman

Efter utträdet från Lövens bås – blir kvar

Stefan Öhman avslutade sin spelande karriär i Björklöven. Han har efter det jobbat flera år med lagets fysträning, men även som assisterande tränare vilket han senast var denna säsongen. Sedan gjorde Björklöven om i tränarstaben, och Öhmans kontrakt gick ut. Nu har han skrivit på ett nytt avtal som fystränare, meddelar [klubben](https://www.bjorkloven.com/article/7cyascp-2e4ad/view).

2 maj 2024
Björn Hellkvist

Hellkvist ska ta Björklöven till SHL: ”Ingen one man show”

Han fick Malmö, Oskarshamn, Modo och Leksand att lyfta. Nu ska Björn Hellkvist ta sig an nästa tuffa utmaning – att föra Björklöven till SHL. – Men det är inte så att jag ska upp dit och köra någon ”one man show”. Det vinner man ingenting på, säger han.

1 maj 2024
Weigel

Avslöjar: Lämnar Löven – klar för Djurgården

Fredrik Weigel lämnar Björklöven. Hockeynews kan avslöja att Weigel är klar för Djurgården.

30 april 2024
Gustaf Kangas

Ung talang ansluter till Björklöven

Björklöven förstärker offensiven med en ung lovande talang.

30 april 2024
Daniel Rahimi

Klart: Rahimi blir assisterande tränare

Det står nu klart att Daniel Rahimi blir assisterande tränare i Björklöven, meddelar klubben på [hemsidan](https://www.bjorkloven.com/article/7cyascp-2e4ad/view).

29 april 2024