HockeyNews
PLUS
Djurgårdens IF
Adam Engström

Klart – miljonbelopp till Rögle och DIF

Adam Engström har skrivit på för NHL-klubben Montreal. Det ger både Rögle – och Djurgården – ett välkommet miljonklirr i kassan.

3 maj 2024
Filip Cederqvist

Förre DIF-spelaren klar för SHL

Frölunda förstärker offensiven med en 23-årig forward.

3 maj 2024
Hammarlund Axel Andersson

DIF:s mål – vill bli tuffare defensivt

Djurgårdens backsida har bidragit med massor av mål och poäng, men ska under Niklas Wikegårds ledning bli starkare i defensiven. Då hoppas Stockholmsklubben att toppbacken Axel Andersson, 24, inte sticker till SHL utan blir kvar i minst en säsong till.

3 maj 2024
(2294) Tobias Pehrsson

DIF-chefen byter allsvensk klubb – blir vd

Efter sex säsonger som bland annat utvecklingschef i Djurgården lämnar Tobias Pehrsson klubben. Han får ett nytt toppjobb i sin tidigare förening Almtuna.

3 maj 2024
(31591) Wiktor Nilsson

Officiellt: DIF-forwarden klar för Frölunda

I går gick Djurgården ut med att Wiktor Nilsson lämnar klubben. Nu är han presenterad av Frölunda. – Jag gillar sättet klubben spelar hockey på, säger han i ett uttalande.

1 maj 2024
DIF

Klart: Sju spelare lämnar – DIF:s avskedsord

Hela sju spelare lämnar Djurgården, meddelas på [hemsidan](https://www.difhockey.se/article/uc3ascs-1lead/view). Sex utav spelarna får inte nya kontrakt, ett låneavtal går ut.

1 maj 2024
Emil Berglund

Berglund om DIF: ”Stor stolthet”

Emil Berglund, 30, har gjort sin sista match i sitt hjärtas klubb Djurgården. För Hockeynews berättar han om det korta samtalet med Niklas Wikegård och känslorna från Hovet som han alltid kommer att bära med sig.

30 april 2024