HockeyNews
PLUS
Brynäs IF
Leksand Brynäs

Leksand jublar över Brynäs återkomst till SHL

Brynäs är tillbaka i SHL. Och rivalerna i Leksand jublar. – Det är klart att det är skitkul att de är tillbaka, säger Leksands general manager Thomas Johansson till Hockeynews.

3 maj 2024
Erik Källgren

NHL-meriterad målvakt klar för Brynäs

Brynäs förstärker målvakssidan efter avancemanget till SHL. Den 27-årige NHL-meriterade målvakten är klar för Gävlelaget.

3 maj 2024
Stefan Ladhe

Ladhe om Brynäs målvaktssituation

Pågående målvaktsjakt för flera SHL-lag. Brynäs, Leksand och Linköping är ute på marknaden efter nya namn. Hockeynews har gått igenom läget kring dessa tre lagen med Stefan Ladhe som bland annat varit målvaktstränare i Tre Kronor under många år. Först ut Brynäs. Så ser det ut för deras del och kring Erik Källgren, som ser ut att ha stor chans att hamna i just Brynäs kommande säsong enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/har-traffar-guldmalvakten-erik-kallgren-brynas-pa-plats-i-gavle-erbjuds-langtidskontrakt/).

2 maj 2024
Källgren

Uppgifter: Linköping har erbjudit målvakten kontrakt

Erik Källgren ryktas hem till Sverige. Enligt [Corren](https://corren.se/sport/ishockey/artikel/har-ar-malvakten-som-lhc-vill-ha-efter-hogberg/r5vx00qj) har målvakten nu erbjudits ett kontrakt i Linköping.

2 maj 2024
Erik Källgren

Uppgifter: Källgren nära Brynäs

Brynäs är på jakt efter ny målvakt till kommande säsong. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/har-traffar-guldmalvakten-erik-kallgren-brynas-pa-plats-i-gavle-erbjuds-langtidskontrakt/) ser Erik Källgren ut att spela i Brynäs kommande säsong.

1 maj 2024
Brynäs

LISTA: De kan ta över förstaspaden i Brynäs

Brynäs är utan målvakter inför återkomsten till SHL och ska ha in åtminstone en riktigt högklassig målvakt för att ersätta Damian Clara. Hockeynews Mattias Persson listar här fem realistiska namn som finns ute på marknaden.

30 april 2024
(28747) Oskar Lindblom

Stjärnans ord om Brynäs: ”Bett agenten prata med Alcén”

Supportrarna drömmer om en återkomst. Nu uttalar sig Oskar Lindblom för första gången om en eventuell återkomst i Brynäs. – Jag är såklart öppen för att lyssna, säger han till Gefle Dagblad.

29 april 2024