HockeyNews
PLUS

Mikas möte: "Berättade för Irma direkt"

Shoot the Puck Mika Zibanejad

Publicerad: 3 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Mika Zibanejad är en av New Yorks stora stjärnor.
Men ibland blir han än mer imponerad själv.
– De kom förbi för ett par veckor innan och frågade om jag kunde signera en puck, då lyckades jag pressa ur dem vem som skulle komma.

I Madison Square Garden kan stjärnorna på läktaren vara lika stora som på isen.
– Det är rätt coolt när Liam Neeson är där, konstaterar Mika. Men i Hockeynews nya podd "Shoot the Puck", inspelad hemma hos Zibanejad, berättar han om ett ännu starkare möte.

Hyllade skådisen dök upp

– Egentligen får de inte säga vem som ska komma, för att det inte ska störa oss.
Men när skådespelaren Rick Hoffman, som spelar Louis Litt i favoriserien Suits, lyckades han dock få reda på gästen. Zibanejad berättar att han just då var inne på serien "för sjätte eller sjunde gången".

"Berättade för Irma direkt"

– Jag och Irma är stora fans av "Suits", jag fick redan på det två veckor innan och berättade det för Irma direkt och väntade, väntade, väntade...så den energin jag hade i den matchen var rätt bra, då blev det ju mer acceptabelt att träffa honom.
Om hur mötet med Rick Hoffman/Louis Litt blev, berättar Mika i "Shoot the Puck" som du kan lyssna och/eller se på här, på Spotify, YouTube, Apple eller där du hämtar dina poddar.

Tips om NHL-podd:

Podden ”Skitstöveln som trejdade Wayne Gretzky och andra berättelser om NHL" tacklar historiska händelser och annorlunda anekdoter från världens bästa hockeyliga.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!