HockeyNews
PLUS
IK Oskarshamn
(23165) Martin Filander/Oskarshamn

Filander uppges vara nära nytt tränarjobb

Martin Filander kan vara på väg mot ett toppjobb. Den före detta Oskarshamnstränaren uppges vara huvudkandidat som tränare i en utpekad schweizisk klubb.

25 april 2024
Liam Hawel

Klart: Oskarshamn värvar målskytt

Oskarshamn fortsätter aktivt kring lagbygget inför kommande säsong. Nu har IKO gjort klart med en Nordamerikan, skriven klubben på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/ghmasce-2egc1/view).

23 april 2024
Gustaf Westlund

Klart: Oskarshamn förlänger med forwarden

Det handlar om Gustaf Westlund som blir kvar i Oskarshamn, meddelar [klubben](https://www.ikoskarshamn.se/article/alaasce-2egc1/view).

23 april 2024
(25159) Oskar Asplund Almtuna

Mora värvar SHL-meriterat: "Känns jättebra"

Mora värvar SHL-meriterat. På tisdagen blev det officiellt.

23 april 2024
Johan Johnsson

Uppgifter: SHL-laget värvar från Oskarshamn

Under dagen gick Oskarshamn ut på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/2wxascc-2egc1/view) med att Johan Johnsson inte förlänger med klubben. Nu är han enligt uppgifter till [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/johan-johnsson-klar-for-ny-shl-klubb-efter-uttaget-med-oskarshamn-/) klar för en ny klubb.

22 april 2024
Max Krogdahl

Klart: Oskarshamn värvar landslagsspelare

Oskarshamn fortsätter att värva in spelare. Nu skriver klubben på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/y5sasc2-2egc1/view) att Max Krogdahl ansluter.

17 april 2024
Viktor Lodin

FBK värvar – kommenterar Lodins förflutna

Då är Hockeynews avslöjande bekräftat av Färjestad. Oskarshamnsforwarden Viktor Lodin flyttar till Karlstad. I samband med presentationen av värvningen tar Färjestad upp Lodins mörka kapitel i det förflutna och både han själv och sportdirektören Rickard Wallin tar till orda.

16 april 2024