HockeyNews
PLUS
Rögle BK
Kommande matcher
29 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Rögle BK
Rögle BK
Se alla matcher
Skellefteå

Skellefteå vann – efter galet drama

Skellefteå har återtagit ledningen i finalserien. Västerbottningarna vann i Ängelholm efter ett sent avgörande av Max Lindholm. – Skönt att vi kunde reda ut det, säger matchhjälten till TV4.

25 april 2024
Adam Engström

Uppgifter: Talangen ser ut att lämna efter finalen

Adam Engström och sitt Rögle är just nu mitt i en SM-final. [HD](https://www.hd.se/2024-04-25/rogle-lar-tappa-backen-varit-planen-under-lang-tid/?utm_content=bufferd450e&utm_medium=HD_Sporten&utm_source=tw&utm_campaign=bfr) skriver att det kan komma att bli det sista han gör i Rögle för denna gången.

25 april 2024
Lian Bichsel

Backen stängs av från landslaget till 2026

Lian Bichsel har tackat nej till två raka landslagssamlingar. Nu stängs han av från landslagsspel till och med 2026, rapporterar schweiziska Blick. – Han visste vilka risker han tog, säger landslagschefen Lars Weibel till tidningen.

24 april 2024
Skellefteå-skador

Stjärnorna saknades – men duo redo för spel

Stjärnorna Jonathan Pudas och Dylan Sikura kan missa resten av säsongen. Skellefteå får dock tillbaka en viktig duo inför den tredje finalen mot Rögle, rapporterar [Norran.](https://norran.se/sport/ishockey/artikel/aiks-pp-nyheter-talangen-far-chansen-och-hugg-tillbaka/jp47mx0j)

24 april 2024
Daniel Zaar

Efter tacklingen – varnar Skellefteå: ”Extremt stor skillnad”

Rögle kvitterade finalserien mot Skellefteå och vänder nu hem till Ängelholm med 1–1 i matcher. Daniel Zaar, som hamnade i fokus i rond två, varnar Skellefteå för trycket som väntar i Catena Arena. – Det kommer bli extremt stor skillnad, säger han till Hockeynews.

23 april 2024
Artikelbild

Zaars svar efter Skellefteås ilska

Skellefteå är rejält irriterade över Daniel Zaars tackling på Jonathan Pudas. Efter finalsegern svarar Rögleforwarden: – Jag har svårt och se vad jag ska göra annorlunda, säger Daniel Zaar till Hockeynews.

22 april 2024
Pudas

Domaren om smällen på Pudas: "Vår bedömning"

Fredik Zaar friades på isen efter tacklingen som kan ha satt punkt för Jonathan Pudas slutspel. Efteråt gästade domaren Daniel Eriksson TV4 och förklarade sin bedömning. – Det kan jag initialt stå för nu när jag ser reprisera. Jag hoppas att Jonathan är okej, säger han i sändningen.

22 april 2024