HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Michael Holmqvist Rögle

Rögles nya försök att värva DIF-tränaren

Rögle gör ett nytt försök att försöka värva Djurgårdens succétränare Michael Holmqvist, enligt uppgift till Hockeynews. SM-finalisterna ska också ha fått ett svar från Holmqvist. Här är DIF-tränaren i en intervju om dagarna efter finalförlusten och kontakten med Robert Kimby inför nästa säsong.

Idag 07:05
(23619) Georg Weigelt

Uppgifter: SHL-erfaren center till Oskarshamn

Oskarshamn börjar om i Hockeyallsvenskan. Med en ny 21-årig center.

Igår 20:51
Björn

Uppgifter: Hellkvist klar för Björklöven

Nu är Björn Hellkvist klar för Björklöven. Det uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/bjorn-hellkvist-klar-for-bjorkloven/).

Igår 14:50
Hampus Sylvegård

Förde upp laget i HA – byter för konkurrent

Vimmerby tog klivet upp i Hockeyallsvenskan efter slutdramatik i kvalserien. Nu står det klart att tränaren Hampus Sylvegård väljer att byta klubb för en seriekonkurrent.

Igår 11:23
Alexander True

Uppgifter: AHL-center klar för spel i Modo

Modo har gjort klart med ytterligare en toppcenter till sitt lagbygge. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/modo-overens-med-ahl-center-alexander-true/) är AHL-centern Alexander True överens med klubben.

25 april 2024
(20607) Björn Hellkvist/Leksand

Uppgifter: Klubben vill ha Hellkvist

Björklöven är på jakt efter en ny huvudtränare. Nu uppger [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/3MkekA/bjorn-hellkvist-kan-ta-over-bjorkloven) att klubben vill ha Björn Hellkvist.

25 april 2024
Robert Kimby

DIF var Kimbys dröm – nästa mål: SHL

Robert Kimby, 39, tar över Djurgården den 1 maj. Men han finns redan med i kulisserna och har bollat ett tag med Niklas Wikegård. Att bli huvudtränare i Djurgården har varit ett mål i livet. Nu siktar Kimby redan mot nästa. – Du kan inte vara i Djurgården och inte vilja ha ambitionen att stå där Brynäs står idag. Det är klart att det är självklart, säger Kimby till Hockeynews.

25 april 2024