HockeyNews
PLUS
Frölunda HC
Malte Strömwall

Frölunda bekräftar – stjärnan lämnar

Nu är det officiellt. Stjärnforwarden och trollgubben Malte Strömwall lämnar Frölunda. – Vi vill rikta ett stort tack till Malte och önskar honom lycka till i sin framtida karriär”, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till Hockeynews.

24 april 2024
Malte Strömwall

Uppgifter: Strömwall lämnar Frölunda

Malte Strömwall hade april ut på sig att ta ett beslut. Nu lämnar han Frölunda, uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/malte-stromwall-lamnar-frolunda-for-spel-i-schweiz/).

24 april 2024
Malte Strömwall

Stjärnans ord om framtiden – då måste han bestämma sig

Frölunda är utslagna ur SM-slutspelet. Frågan är om match sju mot Skellefteå var Malte Strömwalls sista match i Frölundatröjan. – Jag tänker inte på det just nu. Jag har inga kommentarer, säger Malte Strömwall.

18 april 2024
Frölunda

GENOMGÅNG: Så kan Frölunda se ut 24/25

Frölunda tog sig till SM-semifinal – men där blev Skellefteå numret för stort. Hockeynews reporter Mattias Persson tittar närmare på lagbygget och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Det senaste kring stjärnans framtid ► Offensiv poänggörare har skrivit på ► Forwardens framtid osäker ► Så kan laget se ut – femma för femma

18 april 2024
SAIK

Skellefteå klara för SM-final – vann match sju

Det var aldrig något snack i match sju – Skellefteå vann till slut med 4–1 och slog ut Frölunda. Nu väntar SM-final mot Rögle på lördag.

18 april 2024
Matchen

Stjärnan inte spelklar – Stenberg tillbaka

Under kvällen avgörs det i sjunde matchen mellan Skellefteå och Frölunda. Då tvingas båda lagen till förändringar.

18 april 2024
Panelen

Panelen: Så slutar rysaren ikväll

Blir det Skellefteå eller Frölunda som möter Rögle i SM-finalen? Det svaret får vi ikväll när match sju avgörs i Skellefteå. Hockeynews panel med Mattias Ek, Mattias Persson och Henrik Sjöberg siar hur rysaren slutar.

18 april 2024