HockeyNews
PLUS

Häng med Leo Carlsson på golfbanan – brutal start, drömträff och ursäkter...

(29901) Leo Carlsson
Henrik Sjöberg

Publicerad: 12 november 2023

FacebookXWhatsApp

– Jag hittar inte här – det är helt sjukt...!

Leo Carlsson med nytt körkort på fickan hittar till slut lagkompisen Isac Lundeström i Anaheim och tar med Hockeynews tittare på 18 hål.

NHL:s hetaste rookie bjuder på sina bästa ursäkter på golfbanan i Kalifornien, sörjer att han inte får köra tricks i Sälen längre, snackar sneakers – och recenserar sin egen matlagning.

Leo Carlsson är bara 18 år gammal men har fått en drömstart i NHL. 

När stort fokus har riktats mot draftettan Connor Bedard så har den svenske stortalangen klivit fram och tagit plats i rampljuset.

Carlsson gjorde sin VM-debut i våras och under natten mot lördag svensk tid så blev han historisk när han stod för ett hattrick i NHL – som 19:e spelaren någonsin under 19 år och före bland annat Wayne Gretzky.

Hockeynews har varit i Kalifornien och tog rygg till golfbanan med den svenske supertalangen och lagkamraten Isac Lundeström – med en brutalt dålig start, drömträffar – och bortförklaringar!

– Väldigt kul runda var det faktiskt, säger Leo Carlsson. 

Se hela inslaget i Youtube-spelaren.

Tips om NHL-podd:

Podden ”Skitstöveln som trejdade Wayne Gretzky och andra berättelser om NHL" tacklar historiska händelser och annorlunda anekdoter från världens bästa hockeyliga.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!