HockeyNews
PLUS
Leksands IF
Armalis Larsson

Leksand om nya plötsliga målvaktsjakten

Leksand har blivit av med sin landslagsmålvakt Filip Larsson och letar efter en ersättare. Leksands general manager Thomas Johansson berättar om prioriteringen i målvaktsjakten och ringar in det SHL-klubben är ute efter.

1 maj 2024
Filip Larsson

LISTA: Namnen som kan ersätta Filip Larsson i Leksand

Leksand tappar succémålvakten Filip Larsson till NHL och måste nu ge sig ut på jakt efter ersättare. Hockeynews Mattias Persson listar här fem realistiska namn som skulle kunna ersätta målvakten i Leksand.

30 april 2024
Larsson Crosby

Efter succén – blir lagkamrat med Crosby

Filip Larsson har gjort stor succé i Leksand den här säsongen. Nu har han skrivit på ett tvåårskontrakt med Pittsburgh Penguins.

30 april 2024
Bern

Klart: Bern presenterar SHL-trio

Schweiziska klubben SC Bern värvar tre spelare från SHL, meddelas på lagets [hemsida](https://www.scb.ch/news/news/artikel/lindholm-ejdsell-und-kossila-zum-scb/).

29 april 2024
Filip Larsson

Klart: Succémålvakten skriver NHL-kontrakt

Leksands målvakt Filip Larsson har haft ett fint första år i Leksand. Så fint att han nu skriver NHL-kontrakt, meddelar Leksand på sin [hemsida](https://www.leksandsif.se/article/2i4asco-30ead/view).

29 april 2024
Björn

Uppgifter: Hellkvist klar för Björklöven

Nu är Björn Hellkvist klar för Björklöven. Det uppger [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/bjorn-hellkvist-klar-for-bjorkloven/).

26 april 2024
(20607) Björn Hellkvist/Leksand

Uppgifter: Klubben vill ha Hellkvist

Björklöven är på jakt efter en ny huvudtränare. Nu uppger [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/3MkekA/bjorn-hellkvist-kan-ta-over-bjorkloven) att klubben vill ha Björn Hellkvist.

25 april 2024