HockeyNews
PLUS
SHL
Rögle

Åtta spelare lämnar Rögle

Åtta spelare lämnar Rögle och kommer inte att representera Ängelholmslaget nästa säsong.

Idag 10:14
Pontus Eltonius

Modo lånar ut målvakt till HA-klubben

Förra säsongen lånade Modo ut Pontus Eltonius till Frisk Asker och Västervik. Den här säsongen blir det spel i Tingsryd, enligt uppgifter till Hockeynews. – Vi kan plocka hem honom vid behov, säger Modos sportchef Henrik Gradin.

Idag 10:13
(20523) Carter Camper

Camper öppnar för återkomst i Leksand

Carter Camper blev nyligen mästare med finska Tappara. Nu öppnar amerikanen för att återvända till Leksand. – Leksand är ett så speciellt ställe för mig och min familj, säger han till Falu-Kuriren.

Idag 09:56
Liiga

Fem spelare som söker jobb i SHL: ”För diskussioner”

Toppspelarna i Finland drömmer om jobb i SHL. Nu kan Hockeynews berätta om en kvintett från Liiga som ligger ute på sportchefernas bord. – Jag för diskussioner med fem SHL-klubbar gällande honom, säger agenten Nick Riopel.

Idag 09:37
Martin Lundberg

Stannar i Växjö – så långt är kontraktet

Martin Lundberg har skrivit på ett nytt avtal med Växjö Lakers.

Igår 21:23
Armalis Lyytinen Rindell Lundkvist Johansson

Leksand nästan klart med backsidan – men...

Leksand är på väg att spika sin backsida. Men efter att ha tappat Filip Larsson till NHL börjar det smyga sig in en viss oro att det blir fler NHL-tapp. General managern Thomas Johansson om läget.

Igår 17:29
Stefan Ladhe

Ladhe om Brynäs målvaktssituation

Pågående målvaktsjakt för flera SHL-lag. Brynäs, Leksand och Linköping är ute på marknaden efter nya namn. Hockeynews har gått igenom läget kring dessa tre lagen med Stefan Ladhe som bland annat varit målvaktstränare i Tre Kronor under många år. Först ut Brynäs. Så ser det ut för deras del och kring Erik Källgren, som ser ut att ha stor chans att hamna i just Brynäs kommande säsong enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/har-traffar-guldmalvakten-erik-kallgren-brynas-pa-plats-i-gavle-erbjuds-langtidskontrakt/).

Igår 16:41