HockeyNews
PLUS
Kalmar HC
Maione Stålberg

Uppgifter: Målvakt uppges klar för AIK

AIK ska enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/sillyrummet-ny-hemvandare-pa-gang--flera-allsvenska-varvningar--tjeckisk-poangback-pa-marknaden/) ha gjort klart med en ny målvakt. Samtidigt fortsätter Stockholmsklubben sina förhandlingar med den kanadensiske backen Mathew Maione.

19 april 2024
Emil Ekholm

Avslöjar: Poängmaskinen klar för Hockeyallsvenskan

Forwarden Emil Ekholm har stått för en fin säsong i Troja/Ljungby. Nu kan Hockeynews avslöja att det blir spel i Hockeyallsvenskan och Kalmar nästa säsong. – Där ser man, säger sportchefen Daniel Stolt.

12 april 2024
Tuurala

Tuurala: "Mycket att vara stolta över"

Karlskoga tog under kvällen emot Kalmar inför ett avgörande möte. Då vann Karlskoga med 5-1 och tog sig vidare till kvartsfinal. – Jag tycker att vi hanterar den här matchen på ett bra sätt, säger Karlskogas tränare Dennis Hall till TV4.

14 mars 2024
Hockeyallsvenskan slutspel

Då väljer HA-lagen – TV4 sänder

I kväll blir det klart vilka lag som möter varandra i Hockeyallsvenskans kvartsfinaler. Så här kommer det att gå till.

14 mars 2024
Linus Skager

Avslöjar tio år lång ritual: "Mamma sur"

13 mars 2024
Karlskoga Backlund

Backlunds spik: Karlskoga i pressat läge

Insatserna är gigantiska på onsdagens Powerplay. En kvartsfinalist kommer att koras i Schweiz och upp till två kan komma att koras i HockeyAllsvenskan. Dessutom har vi nått den femte och avgörande tillställningen på fyra håll i HockeyEttans glödheta slutspel. Mina tankar kring kupongen finns att inmundiga nedan. Smaklig spis!

13 mars 2024
Dennis Hall

Hall: "Vi släpper över momentum"

Kalmar tog under kvällen emot Karlskoga och vann till slut med 3-2. Därmed skaffade man sig en fördel i kampen om kvartsfinal.

11 mars 2024