HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Svensken kan få NHL-chans

(812) anton rödin
Johan Bernström/Bildbyrån

Publicerad: 30 oktober 2017

FacebookXWhatsApp

Anton Rödin har haft en tuff start på säsongen – men gjorde sina två första poäng i sin tredje AHL-match i natt. Nu är han på väg mot en ny chans i NHL. Enligt uppgifter till Hockeynews.se så har 26-åringen redan tagit flyget till Vancouver och kan bli aktuell för nattens match mot Dallas.

Anton Rödin har haft en anonym tillvaro efter att klubbledningen i Vancouver valt att låta honom starta säsongen i AHL.

Nattens match mot Charlotte var 26-åringens tredje för säsongen, något som delvis beror på att Utica haft för många veteraner i truppen och det har varit till Rödins nackdel.

I nattens 6–3-seger noterade han sina två första assist den här säsongen och nu kan en ny chans i NHL dyka upp snabbare än väntat.

Enligt uppgifter till Hockeynews.se så valde klubbledningen att sätta Rödin på ett flyg till Vancouver direkt efter matchen – och redan i natt är Dallas på besök hemma i Rogers arena.

Klubbledningen har än så länge inte kallat upp honom officiellt.

Det här betyder samtidigt att Brynäs och övriga klubbar i Europa lär få vänta på Rödin. Flera klubbar i olika ligor i Europa har visat intresse för forwarden nu under hösten när han fått lite speltid i Nordamerika.

Vancouver har vunnit fyra raka matcher inför nattens hemmamöte mot Dallas.


Under måndagskvällen bekräftade klubben att Rödin är uppkallad men det har inte kommit något besked om han spelar i natt mot Dallas eller inte.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)