HockeyNews
PLUS

HV71-ikonen klar för AIK – tar plats på tränarbänken: "Väldigt glada"

(28204) Fredrik Stillman
Bildbyrån (montage)

Publicerad: 30 maj 2023

Fredrik Stillman har nytt jobb.
Det efter att han skrivit på för AIK i en roll som assisterande tränare.
– Fredrik är även en coach som är trygg i sig själv och i sitt ledarskap och kommer att komplettera vår ledarstab på ett mycket bra sätt, säger sportchefen Niklas Persson i ett pressmeddelande. 

Efter flera säsonger utomlands vände Fredrik Stillman hem till sitt HV71 som assisterande tränare inför säsongen 2021–22. Den rollen hade han kvar under lagets resa tillbaka till SHL och under inledningen av förra säsongen.

Men när HV71 letade efter sätt att få in ny energi valde man att göra om i bland annat ledarstaben och Stillman var en av de som då fick lämna klubben i slutet av januari. Och nu står det klart att han landat ett nytt jobb som assisterande tränare.

Det efter att han skrivit på ett kontrakt över de två kommande säsongerna med AIK.

– Vi är väldigt glada över att Fredrik vill hoppa på det här uppdraget, han är en erfaren person med lång meritlista och har varit med och vunnit både som spelare och ledare. Fredrik är även en coach som är trygg i sig själv och i sitt ledarskap och kommer att komplettera vår ledarstab på ett mycket bra sätt, säger sportchefen Niklas Persson. 

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS