HockeyNews
PLUS

Oskarshamns glädjebesked – Karlkvist spelkar till avgörandet

(27021) Partik Karlkvist
Bildbyrån

Publicerad: 14 mars 2023

FacebookXWhatsApp

Under gårdagens åttondelsfinal sköt Lukas Pilö en puck i Patrik Karlkvists nacke. Till Barometern berättar sportchefen Thomas Fröberg att stjärnforwarden är med när serien ska avgöras. 

I gårdagens åttondelsfinal mot Luleå blev Patrik Karlkvist träffad av en puck. Det var sent i den tredje när Lukas Pilö råkade skjuta en puck på Karlkvist. Pucken kom i nacktrakten och IKO-forwarden åkte direkt mot båset. Han fick senare bryta matchen. 

Efter matchen syntes Karlkvist med en handduk runt nacken och huvudtränaren Martin Filander visste inte om han skulle komma till spel under tisdagen. 

LÄS MER: Oskarshamn tvingade fram en avgörande match – men Karlkvist utgick skadad.  

För Barometern meddelar sportchefen Thomas Fröberg att Karlkvist kommer till spel inför kvällens avgörande match mot Luleå. 

– Det är min förhoppning, och jag tror att han kommer att vara med. Det var lite illamående, inget ont i huvudet direkt, det var mer av slaget som kom från pucken. Han lämnade klartecken redan igår. I så fall har det hänt något under natten, och det tror jag inte, säger Fröberg till Barometern. 

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)