Då klev lånet från Teg, Sebastian Manberg fram och sköt extrapoängen till Björklöven i mötet mot Västerås.

UNIBET – ligans huvudpartner

Forwarden Sebastian Manberg har imponerat för Björklöven och stått för två poäng på fyra matcher under sin låneperiod i klubben.

På söndagen blev han matchhjälte sedan han avgjort mot Västerås i förlängningen.

Det var dock Västerås som inledde målskyttet i matchen. Efter nio minuters spel gjorde Alexander Lunsjö 1-0 för hemmalaget.

Björklöven kvitterade innan periodens slut. Axel Ottosson var sist på pucken.

Gästerna tog sedan ledningen, efter att Alexander Wiklund gjort 2–1 i mitten på andra.

Västerås tryckte på för en kvittering i den tredje perioden och till slut skulle den komma. Efter 11:36 in i perioden gjorde Daniel Öhrn 2–2.

Matchen gick till förlängning och där dröjde det bara 47 sekunder innan Sebastian Manberg hittade rätt. Därmed tog Björklöven extrapoängen.

Västerås – Björklöven 2–3 efter förlängning (1-1, 0-1, 1-0, 0-1)