HockeyNews
PLUS

IQ Fuel fortsätter satsa på hockeyn – samarbetar med förbundet

(15351) IQ Fuel
IQ Fuel

Publicerad: 14 september 2020

FacebookXWhatsApp

IQ Fuel har redan börjat samarbeta med HockeyAllsvenskan till kommande säsong.
Nu inleder man ett samarbete med Svenska Ishockeyförbundet.

– Det känns väldigt roligt att IQ Fuel kliver in som partner till oss, och en partner som aktivt vill stötta och bidra till att utveckla svensk ishockey. IQ Fuel levererar produkter som vi gillar och nu ser vi fram emot ett spännande och givande samarbete, säger Daniel Ivarsson, Försäljnings-och sponsringsansvarig, Svenska Ishockeyförbundet

IQ Fuel blir ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. IQ Fuel kommer att förse landslagen med nästa generations produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten och fria från koffein, taurin och socker. IQ Fuel kommer att tillhandahålla två produkter, en vitaminberikad fokusdryck och en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

– För att sammanfatta vår produkt så är IQ Fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det, kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna. Vi öppnar en ny lucka på marknaden och är extremt taggade för vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. Vi ser fram emot att få sprida glädje och positiv energi till alla, säger Thomas Johansson, VD och grundare för IQ Fuel.

***


Bra? Värd en liten popcorn – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)