HockeyNews
PLUS

Tingsryd förlänger med forward: "Vi ser stora möjligheter"

(15078) Anton Svensson
Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Publicerad: 28 augusti 2020

FacebookXWhatsApp

Han var en av Tingsryds mest produktiva forwards den gångna säsongen.
Nu förlänger Smålandsklubben kontraktet med Anton Svensson.

HockeyAllsvenskan presenteras av:
UNIBET - ligans huvudpartner 

Anton Svensson fick chansen i HockeyAllsvenskan i slutet av säsongen 18/19 efter en poängstark säsong i Köping i Hockeyettan. Ny klubbadress blev Västerås men efter tolv matcher i klubben stod det tidigt klart att det inte skulle bli någon fortsättning för Svensson i den gulsvarta tröjan.

Istället blev det en flytt söderut för forwarden och en fortsättning i HockeyAllsvenskan när Tingsryd väntade härnäst. Totalt blev det 22 poäng på 43 matcher i vintras vilket gjorde den tidigare Södertäljejunioren till en av lagets mest produktiva spelare den gångna säsongen. Nu väljer Tingsryd att förlänga kontraktet med Svensson.

– Anton var en av våra ledande spelare förra säsongen men fick tyvärr en olycklig skada vilket gjorde att han missade en hel del matcher. Anton har valt att stanna i Tingsryd och vi ser stora möjligheter att fortsätta utvecklas tillsammans. Han visade förra säsongen en offensiv skicklighet och att han är en vass avslutare, säger Tingsryds tränare och sportchef Magnus Bogren till klubbens hemsida.

*** 

Okej artikel? Värd en varm med bröd – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)