HockeyNews
PLUS

Klart: Per Åslund förlänger med FBK

(14558) Per Åslund
HockeyNews.se/Bildbyrån (montage)

Publicerad: 2 augusti 2020

Idag blev allt klart och påskrivet. Per Åslund kliver i morgon måndag åter in i Löfbergs Arena för en ny säsong med Färjestad BK.
– Känns skönt att allt är klart nu. Ser fram emot att få träffa gänget igen, säger han i ett uttalande på Färjestads hemsida.
Vårens och sommarens följetång har nu nått vägs ände. Per Åslund kommer att skrinna in i Löfbergs Arena i sin tröja #22.
– Vi har haft en bra dialog hela vägen. Ibland drar saker och ting ut på tiden, och under den här sommaren har vi haft lite annat att ta hänsyn till än vad vi normalt brukar ha. Jag tänker såklart på coronaproblematiken, säger GM Peter Jakobsson som med dagens tillkännagivande har fyllt truppen.
– Vi är väldigt glada att ha Per Åslund hos oss igen. Det har varit något vi velat hela tiden, men som sagt, ibland blir det lite hinder på vägen.
Det har även varit en annorlunda sommar för Per Åslund.
– Ja det kan man väl säga. Dels det här med corona, men också det här med att det drog ut på tiden i förhandlingarna. Men så kan det vara ibland. Min intention och önskan har hela tiden varit att fortsätta spela i Färjestad, så det är skönt att allt är klart. Nu ska det bli riktigt roligt att kliva in i Löfbergs Arena igen i morgon, säger Åslund.
Det nya kontraktet med Per Åslund är skrivet på 1 år.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS