HockeyNews
PLUS

Nytt arenaavtal klart för Frölunda: "Står inför stora utmaningar"

(14537) Frölundagotevent
Bildbyrån

Publicerad: 14 juli 2020

FacebookXWhatsApp

Det har tagit tid – men nu är det äntligen klart. Frölunda och event- och arenabolaget i Göteborg, Got Event, har kommit överens om ett nytt arenaavtal. 

– Vi är glada över ett längre avtal. Vi står inför stora utmaningar och det är bra att vi har med oss Got Event och staden på den resan, säger Frölundas klubbdirektör Christian Lechtaler i ett pressmeddelande.

SHL presenteras av:
BAUHAUS bygger svensk ishockey

Det nya avtalet mellan Frölunda och Got Event är skrivet över de tre kommande säsongerna och gäller fram till våren 2023.

Sedan i början av sommaren har Frölunda varit utan arenaavtal för Scandinavium och Frölundaborg, men är alltså problemet löst.

– Det känns mycket bra att vi är överens om avtalet för SHL (Scandinavium) och vi ser fram emot ett fortsatt fint och utvecklande samarbete de kommande tre åren. Vi har också ett avtal och upplägg kring spel utan publik och dessutom har vi avtalet klart för CHL i Frölundaborg”, säger Got Events vd Lotta Nibell i ett pressmeddelande.

Frölunda klubbdirektör Christian Lechtaler: 

– Vi är glada över ett längre avtal. Vi står inför stora utmaningar och det är bra att vi har med oss Got Event och staden på den resan. På grund av pandemin och de restriktioner och riktlinjer vi lever efter kommer första säsongen att bli annorlunda. Med det här avtalet har vi en överenskommelse som gynnar bägge parter. Vi ska göra bra saker tillsammans och utveckla affären.

***

Okej artikel?! Värd en läsk – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)