HockeyNews
PLUS

Del 3: Vägen till NHL – Alexander Holtz

(13239) Vägen till NHL Holts
Henrik Sjöberg / HockeyNews.se

Publicerad: 22 mars 2020

FacebookXWhatsApp

I det tredje avsnittet av Vägen till NHL får ni bland annat träffa vår svenske NHL-stjärna Nicklas Bäckström som har samma hjälp vid sidan av isen i förberedelserna inför vintersäsongerna.
Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson pratar också om baksidorna och svårigheterna med att ha en talang som Alexander Holtz på väg fram i sin SHL-klubb.
Del 3: Vägen till NHL.

Vägen till NHL presenteras av: 


Med det rådande läget i hockeyvärlden har nu alla unga talanger med stor sannolikhet visat upp sig för sista gången innan NHL-draften 2020 kan genomföras på ett eller annat sätt.

Det spekuleras i olika förslag men precis som med allt annat så är det ingen som vet vad som kommer hända kring just den här av hockeyframtiden som skulle ha tagit plats i Montreal i juni.

I dag kan ni se det tredje avsnittet av Vägen till NHL med fokus på våra forwardslöften Alexander Holtz och Lucas Raymond.

Foto: Henrik Sjöberg

Nicklas Bäckström blickar tillbaka på sitt draftår under åren i Brynäs och Joakim Eriksson ger en annan bild av en del problematik som Djurgården behöver hantera med en talang som Holtz i laget.

Själv får Djurgårdens målskytt reflektera över sitt första framträdande i JVM på den stora juniorscenen.

Se del tre i spelaren ovan.

•••

SE OCKSÅ – Del 1: Vägen till NHL – Alexander Holtz


•••

SE OCKSÅ – Del 2: Vägen till NHL – Lucas Raymond

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)