HockeyNews
PLUS

Söndagens hetaste hockeynyheter på HockeyNews.se

(14815) hetaste
Bildbyrån

Publicerad: 9 augusti 2020

Victor Hedman blir borta på obestämd tid efter oroväckande bilderna inatt, Jacob Josefson berättar om sin syn på papparollen i Djurgården, och så presenterade Modo en trio med fina meriter. Det och mycket mer hittar ni i söndagens hetaste hockeynyheter. 

Forwarden lämnar college för allsvenskan: "Blir ett nytt kapitel" 

Han har egentligen två år kvar som collegespelare. Men nu vänder William Fällström hem till Sverige för spel med Tingsryd.
– Vi kom fram till att det nog är bättre att komma hem till Sverige igen och spela i allsvenskan, med tanke på all osäkerhet som är i världen, säger han till HockeyNews.se.

LÖNTAS LISTA: Vad händer för Henrik Lundqvist – alla alternativ förklarade 

Framtiden är oviss för en av våra allra största någonsin.
Låt oss så pragmatiskt som möjligt försöka bena ut de alternativ som den store Henrik Lundqvist har.

Oroväckande bilderna – Hedman rasande efter ny skada 

Nattens toppmöte mellan Tampa Bay Lightning och Philadelphia Flyers slutade tidigt för Victor Hedman. Den svenske storbacken tvingades lämna matchen redan halvvägs genom första perioden på grund av skada. Och Hedman visade upp en oroväckande frustration när han gick mot omklädningsrummet.

NHL-svepet: Vegas bäst i väst – Lehner ställs mot gamla klubben 

Robin Lehner får nöjet att försöka sänka Chicago Blackhawks, klubben som tidigare i år bytte bort honom. Det står nu klart efter att Vegas Golden Knights besegrat Colorado Avalanche och knipit toppseedet i väst. Och i öst såg Philadelphia till att bli herre på täppan och kommer nu att ställas mot Montreal.

Trion som sportchefen tror kommer att lyfta i HV71: "Modiga beslut" 

HV71 har värvat för att kunna vara med och slåss om SM-guldet våren 2021.

Sportchefen Johan Hult pekar här ut de tre spelare i laget som han tror kommer att utvecklas mest kommande säsong.


Josefson om pappalyckan, Djurgårdens mål och att stötta fansen 


STOCKHOLM. Sommarträningen har flutit på bra för Jacob Josefson och under sommaren har han blivit pappa för andra gången. Djurgårdens lagkapten axlar även en papparoll på jobbet och han vill leda sitt SHL-lag till en ny topplacering även om stockholmarna inte lär rankas så högt inför säsongen.
– Topp sex tycker jag absolut är rimligt, säger Josefson till HockeyNews.se.


Crosby medger att titelåren kan vara över efter slutspelsfloppen 

Inför play-in-omgången mot Montreal räknades Pittsburgh som storfavoriter. Men efter att ha serverats en ordentlig portion skrällmacka blev det ett snabbt uttåg för Penguins. Och i efterdyningarna medger klubbens storstjärna Sidney Crosby att lagets bästa år kan vara bakom dem.


Davidssons nya hockeyliv: "Jag hade svårt att anpassa mig till spelet" 

Efter tre år med en offensiv roll i Djurgården kan Jonathan Davidsson se tillbaka på en delvis skadedrabbad debutsäsong i Nordamerika. Nu vill 23-åringen vara en del av nya Ottawa Senators som har en viktig draft att se fram emot i höst med två höga draftval.
– Jag skulle säga att det var ett hyfsat förstaår bortsett från skadorna. Mitt mål är att spela fler och fler matcher i NHL, säger Davidsson till HockeyNews.se.


Officiellt: Meriterad trio klar för Modo 

Modo har varit på jakt efter de sista pusselbitarna till lagbygget. Under söndagen presenterade klubben en trio med fina meriter.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

Dela artikeln

FacebookXWhatsApp

Följ ämnen i artikeln