HockeyNews
PLUS
Senaste nyheterna
Bäckis

Bäckis: "Absolut ingen sanning i det de säger"

Enligt Radiosporten är Nicklas Bäckström inte skadad – trots att han är uppsatt på skadelistan. Något som han själv nu dementerar. – Det finns absolut ingen sanning i det de säger, säger han till [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/nhl/nicklas-backstrom-slar-tillbaka-mot-uppgifter-i-radiosporten/).

Igår 21:44
Alexander Zetterberg

U18-VM: Förlust i premiären mot Kanada

Under kvällen startade U18-VM. Sverige fick inleda mot ett tufft motstånd där det blev förlust mot Kanada.

Igår 21:16
Skellefteå

Skellefteå vann – efter galet drama

Skellefteå har återtagit ledningen i finalserien. Västerbottningarna vann i Ängelholm efter ett sent avgörande av Max Lindholm. – Skönt att vi kunde reda ut det, säger matchhjälten till TV4.

Igår 20:06
Alexander True

Uppgifter: AHL-center klar för spel i Modo

Modo har gjort klart med ytterligare en toppcenter till sitt lagbygge. Enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/modo-overens-med-ahl-center-alexander-true/) är AHL-centern Alexander True överens med klubben.

Igår 18:55
Jihde Jihde Forsberg

Jihde: "Erik Karlsson har mycket att bevisa"

Bröderna Niklas och Peter Jihde kommer att programleda Hockey-VM i maj. Duon får en rejäl förstärkning i form av förre ishockeyproffset Peter "Foppa" Forsberg. I en intervju med Hockeynews berättar trion vad de tror om Sveriges chanser, vilken spelare de är mest nyfikna på att se och vilka som kommer att bli Tre Kronors största motståndare.

Igår 18:40
Håkan Södergren

Södergren har bestämt sig – slutar på hemmaplan

Håkan Södergren har tagit ett beslut. 64-åringen vill avsluta sin TV-karriär hemma, precis som han gjorde med spelarkarriären. I en intervju med Hockeynews ger Södergren besked om framtiden.

Igår 18:02
(20607) Björn Hellkvist/Leksand

Uppgifter: Klubben vill ha Hellkvist

Björklöven är på jakt efter en ny huvudtränare. Nu uppger [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/3MkekA/bjorn-hellkvist-kan-ta-over-bjorkloven) att klubben vill ha Björn Hellkvist.

Igår 17:58