HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Daniel Rahimi

Uppgifter: Stannar i klubben – som tränare

Björklöven är på jakt efter en ny tränarstab. Nu har klubben gjort klart med en assisterande tränare, enligt [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/daniel-rahimi-blir-tranare-i-bjorkloven-redan-i-host/).

Idag 10:53
Hank

Avslöjar: DIF-profilen klar för ny klubb

Henrik Eriksson lämnar Mora efter en säsong. Nu kan Hockeynews avslöja att 34-åringen är klar för spel i Södertälje. – Inga kommentarer, säger SSK:s sportchef Emil Georgsson till Hockeynews.

Igår 20:39
Artikelbild

Klart: Henrik Eriksson lämnar Mora

Forwarden kom inför säsongen till Mora. Nu lämnar han, skriver klubben på sin [hemsida](https://www.moraik.se/article/3v1ascg-33ni1/view).

Igår 19:42
Linus Eriksson Victor Eklund

Småkronorna har väntat in DIF-duon till VM

Brynäs gjorde processen kort med Djurgården i den allsvenska finalen. Och det är goda nyheter för Småkronorna. Nu väntas Victor Eklund och Linus Eriksson spela U18-VM. – Det har varit planen från start, säger landslagschefen Anders Lundberg till Hockeynews.

Igår 16:13
Martin Fransson

Klart: Björklöven förstärker backsidan

Det handlar om Martin Fransson som senast kommer från spel i Karlskrona, medger klubben på [X](https://x.com/Bjorkloven/status/1783103909617103116).

Igår 14:13
Hellberg Lindblom

Uppgifter: Brynäs drömnamn i Nordamerika

Brynäs är tillbaka i SHL och siktar högt när det kommer till nyförvärv. Enligt [Aftonbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/8qldPw/brynas-shl-bygge-sa-kan-truppen-se-ut-nasta-sasong) står NHL-meriterade och VM-guldvinnande målvakten Magnus Hellberg högt på önskelistan. Och Brynäs bekräftar för [Gefle Dagblad](https://www.gd.se/2024-04-24/alcen-efter-segerjublet-vi-valkomnar-honom-med-oppna-armar/) en kontakt med forwarden Oskar Lindblom.

Igår 12:03
(29861) Robert Kimby

Kimby är klar – Wikegård om nya tränaren

Robert Kimby är klar. Djurgården presenterar dagen efter finalförlusten mot Brynäs sin nya huvudtränare. – Vi är mycket stolta över att presentera en av svensk hockeys mest eftertraktade hockeyledare de senaste åren, som i grund och botten även är en stark djurgårdare, säger den tillträdande sportsligt ansvarige Niklas Wikegård till klubbens [hemsida](https://www.difhockey.se/article/voaascf-1lead/view).

Igår 11:06