Boston Bruins
Se alla matcher
Artikelbild

Ingen Nylander – Matthews avgjorde för Leafs

William Nylander kom inte till spel för andra matchen irad – men Toronto Maple Leafs tog sig in i matchserien igen efter att ha hämtat upp underläge två gånger och lyckades vinna med 3–2. Auston Matthews avgjorde snyggt mot en annars storspelande Linus Ullmark.

Idag 04:37
William Nylander

Glädjebeskedet: William Nylander på is

William Nylander saknades när Boston körde över Toronto i första mötet. I dag deltog han i morgonvärmningen inför nattens match.

Igår 17:28
Elias Pettersson

Stjärnan efter fina grundserien: "Supertaggad"

Elias Petterssons andra slutspel. Men det första inför fans. Den svenska stjärnan berättar om den gångna grundserien och tankarna kring NHL-slutspelet i en [intervju med Sportsnet](https://www.sportsnet.ca/nhl/video/canucks-pettersson-is-ready-for-playoff-hockey-with-live-fans/) och sportjournalisten Elliotte Friedman.

Igår 17:16
Victor Olofsson

Forwardens VM-besked – har tackat ja

Det har sedan tidigare stått klart att ett par NHL-spelare tackat ja till VM. Nu meddalar ytterligare en svensk stjärna att han kommer åka till Tjeckien i maj.

Igår 17:12
PP Mcdavid

Backlund: Målrikt när McDavid äntrar slutspelet

Stanley Cup-slutspelet inleddes under lördagskvällen och är alltjämt i sin linda. Fördel Boston och Carolina efter respektive inledning på hemmais, något som jag tror att bägge aktörer kan spinna vidare på under natten mot tisdag. Dessutom luktar det målkalas om öppningsaffären mellan Oilers och Kings.

Igår 10:49
Artikelbild

Elias Lindholm gjorde mål när Canucks vände

Elias Lindholm och Vancouver inledde slutspelet på bästa möjliga sätt när de vände 1-2 underläge mot Nashville - efter två mål inom 12 sekunder och vann med 4-2. Thatcher Demko och Quinn Hughes var riktigt bra, men annars var det Canucks tredjelina som dominerade med Dakota Joshua - två mål och en assist, Elias Lindholm med ett mål och så till Conor Garland som var exakt överallt på isen med sin frenetiska forecheck.

Igår 07:21
Artikelbild

Forsling låg bakom Panthers vinst mot Tampa

Gustav Forsling tog sin fina säsong raka vägen vidare in i slutspelet när han låg bakom Panthers 1-0 mål och som vanligt var en klippa i defensiven. Panthers dominerade första perioden men Tampa kvitterade till 1-1 med dryga fyra minuter kvar. Carter Verhage satte 2-1 i inledningen av tredje perioden och Matthew Tkachuk satte matchavgörande målet i öppen kasse. Matchen slutade 3-2 och nästa match spelas på tisdag.