HockeyNews
PLUS
EIHL
(29824) Sebastian Wännström

Wännström skakades om i klubbjakten: "Tog hårt"

Sebastian Wännström, 32, är ännu klubblös och tränar hemma i Gävle. Under jakten på en ny klubb skakades han av att läsa om att Adam Johnson, en av lagkamraterna i Augsburg förra säsongen, förolyckats. – En väldigt god vän. Det tog väldigt hårt, de nyheterna, säger Wännström till Hockeynews.

9 november 2023
(29672) Johnson-Victor

Victor om chocken: "Barnen skrek, domare grät"

Det svenska hockeyproffset Victor Björkung var med på isen när Adam Johnson dog. Nu berättar han om den fruktansvärda tragedin. – Det är det sjukaste jag varit med om. Jag ligger sömnlös och vaknar och har panik. Vanliga saker i vardagen blir tuffa, säger Victor Björkung till Aftonbladet.

31 oktober 2023
(29643) Adam-fru

Flickvännens starka ord om Adam: "Min älskade ängel"

Adam Johnsons fästmö berättar nu om sorgen efter den döde ishockeystjärnan. “Min älskade ängel”, skriver Ryan Wolfe på instagram till en bild på de båda.

30 oktober 2023
(29633) Adam Johnson + Twitter

Motrörelsen hedrar Adam Johnson – "Enda videon"

“Den enda video av Adam Johnson som borde vara viral på nätet: hans första NHL-mål”. Samtidigt som bilderna på den fasansfulla olyckan har spridits – hedras nu hockeyspelaren med det finaste ögonblicket i karriären.

29 oktober 2023
(29626) Adam Johnson + Pittsburghtweet

Starka hyllningen: "Alltid en del av Penguinsfamiljen"

Hockeyvärlden sörjer Adam Johnson. Alla matcher i brittiska EIHL har ställts in i dag och Adam Johnsons Nottingham Panthers kommer inte heller att spela på tisdag. Hockeystjärnan hedras med en tyst minut även på en fotbollsmatch i dag.

29 oktober 2023
(8560) jonas emmerdahl

Klart: Svensken förlänger med skotska klubben

Den skotska klubben Fife Flyers meddelar nu att de förlänger med Jonas Emmerdahl, som tidigare representerat bland annat Västerås och AIK.  Backen, som var kapten förra året, har skrivit på för ytterligare ett år

23 juli 2023
(28557) Mike Hammond

VM-spelaren Mike Hammond har omkommit – 33 år gammal

Den brittiske VM-spelaren Mike Hammond har omkommit. 33-åringen dog i en bilolycka under onsdagen. "Vila i frid Hammy", skriver hans klubblag på Twitter.

20 juli 2023