HockeyNews
PLUS
Hockeyettan
Malm

Malm: "Väldigt solida och starka defensivt"

Kristianstad är på jakt efter en plats i Hockeyallsvenskan till nästa säsong. Då har det börjat på rätt väg. – Det är klart att vi är jättenöjda med starten vi haft, säger Kristianstads sportchef Christoffer Malm till Hockeynews.

9 april 2024
PP Mora

Backlund: Tripp trapp trull-trippeln

När agnarna sållas från vetet blir det inhemska hockeyutbudet mindre. Jag blickar därför mot de tre översta stegen på den blågula ligapyramiden. Moras hämnd på Hovet och Halmstads skrälljakt i Hudiksvall betas av redan på torsdagen. Ett knappt dygn senare smygstartar både helgen och SHL:s semifinalspel i Vida Arena. Nu smäller det!

4 april 2024
Joakim Fagervall

Fagervall lämnar Boden: "Fundera på livet"

Joakim Fagervall lämnar Boden Hockey efter att drömmen om att ta klivet upp i Hockeyallsvenskan krossats.

4 april 2024
Mikael Aaro

Succétränaren om stora förändringen

Nu är kvalserien till Hockeyallsvenskan igång. Mikael Aaros Piteå inledde med en av säsongens bästa matcher. Men oavsett hur det går är han borta till nästa säsong. I en intervju med Hockeynews berättar Aaro om Hockeyettan, sina tidigare storklubbar – och förändringen i framtiden.

2 april 2024
William Eckmyhl

Hudiks poängback om oväntade valet

William Eckmyhls Hudiksvall vann första matchen i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Så tycker han om lagets säsong och om chanserna att ta steget upp. Samt valet att gå till Hudiksvall när han kunde tagit Hockeyallsvenskan.

31 mars 2024
Sundlöv

Tidigare Brynäsprofilen lämnar Karlskrona

Michael Sundlöv har de tre senaste säsongerna varit sportchef i Karlskrona. Men nu lämnar han jobbet där, vilket både [klubben](https://www.khk.se/artikel/2t8kalua4-2l3c1/khk-och-michael-sundlov-gar-skilda-vagar) skriver och [GD](https://www.gd.se/2024-03-28/missade-kvalserien-nu-lamnar-sundlov-karlskrona/) rapporterar om.

28 mars 2024
Hockeyettan

Så spelas Hockeyettans kvalserie till HA

Det börjar dra ihop sig i Hockeyettan. Sex lag kvar, varav ett kommer att gå upp till Hockeyallsvenskan.

26 mars 2024